Κάνε σύμμαχο τον ήλιο με αυτά τα πέντε αντηλιακά


Κάνε σύμμαχο τον ήλιο με αυτά τα πέντε αντηλιακά

Προστάτευσε το σώμα σου αναδεικνύοντας την μεταξένια επιδερμίδα σου.

Καλοκαίρι και το πρώτο προϊόν που έρχεται στο μυαλό μας δεν είναι άλλο από το αντηλιακό καθώς, αναμφίβολα είναι ο σύμμαχός μας κατά των βλαβερών επιπτώσεων του ήλιου στο δέρμα μας.

Είναι το προϊόν που δεν λείπει από κανένα καλοκαιρινό τσαντάκι ενώ πρέπει να το εφαρμόζουμε γενναιόδωρα στο πρόσωπό μας αλλά και σε κάθε άλλο σημείο που είναι εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία κάθε δυο ώρες.

Εμείς ήδη δημιουργήσαμε το προσωπικό μας νεσεσέρ στο οποίο βάλαμε πέντε αντηλιακά που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή! Ποια είναι αυτά; Τα Luxurious Sun Care της InterMed που διατίθενται στα φαρμακεία και έχουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου για προστασία, ενυδάτωση, αντιγήρανση και γρήγορο μαύρισμα χωρίς δερματικές φθορές.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τα κατάλληλα αντηλιακά σώματος, σου προτείνουμε τα πέντε που ακολουθούν και σίγουρα φέτος το καλοκαίρι θα κάνεις το ήλιο σύμμαχο σου.

Το αγαπημένο μας αντηλιακό για φέτος είναι το Luxurious Sun Care Antioxidant Sunscreen Invisible Spray με βιταμίνη C.

Πρόκειται για διάφανο spray που εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, χάρη στην τεχνολογία wet skin, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό.

Αν για αρχή χρειάζεσαι μεγαλύτερη προστασία, τότε εφάρμοσε το Luxurious Sun Care Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 50+ και μετά από κάποιες εβδομάδες το SPF 30.

Έχει μη λιπαρή υφή και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Η αντιοξειδωτική του σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας και προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση.

Extra tip: Η ειδική του σύνθεση δεν χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια, ενισχύοντας έτσι την υγιεινή εφαρμογή.

Όλες χρειαζόμαστε ένα αντηλιακό λάδι χαμηλό σε SPF. To Luxurious Sun Care Tanning Oil SPF 6 είναι το ιδανικότερο αφού ενισχύει την διαδικασία του μαυρίσματος, προστατεύοντας παράλληλα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ακτινοβολίας UVA & UVB και την πρόωρη γήρανση. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Ποια δεν θα ήθελε γρήγορο χρυσαφένιο μαύρισμα και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα;

Extra tip: Η μεταξένια, μη λιπαρή του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α και Ε, εκχύλισμα καρότου, ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας και έλαιο jojoba.

Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα σου χαρίσει γρήγορο και έντονο μαύρισμα που διαρκεί ζήτησε από τον φαρμακοποιό σου το Luxurious Sun Care Dark Tanning Oil. Η μεταξένια, μη λιπαρή του σύνθεση, εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α και Ε, εκχύλισμα καρότου, ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας και έλαιο jojoba ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ της χαρίζει εντυπωσιακό χρυσαφένιο χρώμα.

Extra tip: Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει αδιάβροχη σύνθεση και δεν περιέχει χωρίς συντηρητικά, οινόπνευμα και τεχνητά χρώματα/αρώματα.

Εμείς το λατρέψαμε, το ίδιο θα πάθεις κι εσύ αφού το Luxurious Sun Care Monoi Oil έχει πολλαπλές χρήσεις! Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα, αναδόμηση τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση.

Extra tip: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενίσχυση του μαυρίσματος, για την ενυδάτωση του δέρματος μετά το ντους και μετά την έκθεση στον ήλιο ή για να χαρίσει λάμψη στο σώμα και στα μαλλιά σου.

Tags InterMed, sun care, SUNCARE, Luxurious Sun Care, beauty, body, Σώμα, ηλιος, Ομορφια, αντηλιακο, αντηλιακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9075 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2937 s // Total time: 2.2012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X