To beauty trick στο Tik Tok που θα σου δώσει το βλέμμα της Kendall Jenner


To beauty trick στο Tik Tok που θα σου δώσει το βλέμμα της Kendall Jenner

Ένα από τα διασημότερα τέτοια trick είναι αυτό του \"fox eye concealer\".

To Tik Tok είναι ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μπήκε σχετικά πρόσφατα στη ζωή μας και έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη εφαρμογή. Πέρα από τον χορό και τα αστεία βίντεο θα βρεις και μερικά εξαιρετικά beauty trick τα οποία όταν εφαρμόσεις θα σε εντυπωσιάσουν και δεν θα θες να αποχωριστείς.

Ένα από τα διασημότερα τέτοια trick είναι αυτό του "fox eye concealer" που έγινε γνωστότερο από τον Κορεάτη Tik Toker, Daniel Ly και υπόσχεται να σου δώσει το πονηρό βλέμμα της Kendall Jenner. Τι κάνει αυτό; Ουσιαστικά, ανασηκώνονται οι άκρες των ματιών με αποτέλεσμα τα μάτια να αποκτούν το ίδιο σχήμα με αυτό ενός top model.

Το "fox eye" μπορείς να το πετύχεις, λοιπόν, τοποθετώντας το concealer σε στρατηγικά σημεία, ωστόσο υπάρχει και ένας δεύτερος τρόπος να το πετύχεις: είτε ξυρίζοντας τα φρύδια σου στα τελειώματα (ouch!) ώστε να τους δώσεις ανοδικότητα, είτε καλύπτοντάς τα με concealer. Δες τα πιο κάτω βίντεο:

@ogabg

cringing at my voiceover but this concealer method changed my life ##fyp ##voiceover ##makeup ##makeuptutorial ##catfish ##xyzbca ##keepingbusy

Float on the Sound (Ey) - Tiagz

Πώς θα το πετύχεις:

Για να πετύχεις αυτή την ανοδικότητα στο βλέμμα σου προτείνουμε να κινηθείς στην πρώτη οδό (φυσικά!) και να τοποθετήσεις το concealer στα σημεία που πρέπει. Σύμφωνα με τον Daniel Ly αυτά είναι:

- Κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού και ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του φρυδιού.

- Στην εσωτερική γωνία του ματιού.

- Κάθετα στα πλαϊνά της μύτης.

- Στις εξωτερικές γωνίες στα πλαϊνά της μύτης.

- Κάτω από το κάτω χείλος.

Για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα το trick εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα concealer ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου για να κάνεις την κάλυψη που θα έκανες έτσι κι αλλιώς και ένα πιο ανοιχτόχρωμο (ένα- δύο τόνους πιο ανοιχτό από το άλλο concealer και άρα από τον τόνο της επιδερμίδας) για να αλλάξεις το σχήμα του προσώπου. Έπειτα, και αφού κάνεις το σωστό blending, σέταρε από πάνω με μια πούδρα σε μορφή σκόνης για να σταθεροποιήσεις και για έξτρα drama μπορείς να βάλεις στοχευμένα στις εξωτερικές γωνίες μια πούδρα λάμψης.

Tags tik tok,trick,beauty,make up,makeup,KENDALL JENNER,ΤΡΙΚ,Μακιγιαζ,Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0173 s // Total time: 0.0176 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X