Yiannis Michael: Επιστρέφει με το 2ο "Mastermind Sessions"


Yiannis Michael: Επιστρέφει με το 2ο "Mastermind Sessions"

Ο γνωστός βιοσυντονιστής και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Yiannis Michael, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ.

Μετά το πρόσφατο επιτυχημένο λανσάρισμα των online Facebook και Instagram Live sessions του, ο γνωστός βιοσυντονιστής και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Yiannis Michael, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ για να παρουσιάσει το 2ο "Mastermind" σεμιναρίων, που απευθύνονται στα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αυτοεξέλιξη και τη δικτύωση με ανθρώπους που θέλουν να είναι μέρος μιας ξεχωριστής κοινότητας.

Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από το 87% των ανθρώπων δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Μην αφήσετε, λοιπόν, τον εαυτό σας να κατηγοριοποιηθεί σε αυτή την ομάδα. Πάρτε την απόφασει και δηλώστε συμμετοχή στο 2ο "Mastermind". Μια ομάδα ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα να ζήσουν μια αυθεντική ζωή. Να ζήσουν, ουσιαστικά, τη ζωή για την οποία είναι προορισμένοι να ζήσουν, και να μην πέσουν στην παγίδα να ακολουθήσουν τα όνειρα κάποιων άλλων.

Η κοινότητα του "Re-paint your Life" είναι άνθρωποι που επιδιώκουν πράγματα, τα οποία το status quo θεωρεί αδύνατα. Άνθρωποι που αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη ως τρόπο ζωής και επιλέγουν να βλέπουν τον κόσμο μέσω ενός διαφορετικού φακού.

Η συλλογική ιδιοφυία μιας ομάδας, που μοιράζονται τη γνώση τους, έτσι ώστε όλοι να γίνουν πιο έξυπνοι γρηγορότερα...

Μπορείτε να μάθετε μέσω δικών σας δοκιμών και σφαλμάτων...

Αν θέλετε περισσότερα από τη ζωή, όπως εμπιστοσύνη, εκπλήρωση, ισορροπία, υγιείς σχέσεις, ελευθερία, αφθονία... μπορείτε να είστε μέρος μιας ομάδας, η οποία σας επιτρέπει να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ του ΠΟΥ βρίσκεστε και του ΠΟΥ θέλετε να φτάσετε.

Για να γίνετε μέλος της ομάδας, χρειάζεται να γνωρίζετε την αξία του να είστε μέλος μιας ομάδας όπου ΟΛΟΙ εξελίσσονται, ΟΛΟΙ έχουν τις ίδιες επιθυμίες, ΟΛΟΙ είναι μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό τους.

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη, 22 Ιουλίου στο Patio Cocktail Bar. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να εξασφαλίσετε μια θέση στο 2ο Mastermind Session του Yiannis Michael μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 99611400 και ηλεκτρονικά στο info@yiannismichael.com.

Facebook: YiannisMichael 

Instagram: Yiannis Michael 

Website: https://yiannismichael.com

Tags yiannis michael, Going out, σεμιναριο, εκδηλωση, Mastermind, Mastermind Sessions


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4339 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3832 s // Total time: 2.8171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X