Renuvion: Η νέα επαναστατική μέθοδος σύσφιξης επιτέλους στην Κύπρο!


Renuvion: Η νέα επαναστατική μέθοδος σύσφιξης επιτέλους στην Κύπρο!

Η νέα επαναστατική μέθοδος σύσφιξης, το καινούριο μηχάνημα Renuvion ή αλλιώς J-Plasma, έχει μόλις φτάσει και στο νησί μας!

Η νέα αυτή μέθοδος καταπολεμά την χαλάρωση του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, στήθος, μηρούς, γόνατα, γλουτούς και λαιμό).

Ελάχιστα επεμβατική, η μέθοδος αυτή συσφίγγει και αναζωογονεί το χαλαρό δέρμα χωρίς να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του. Έτσι, οι ασθενείς δεν υποβάλλονται σε μεγάλες ουλές, οπότε και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πιο σύντομος.   

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Renuvion είναι υψηλής ακρίβειας ενέργεια πλάσματος, που παράγεται από αέριο ήλιο και ραδιοσυχνότητες. Χρησιμοποιείται κάτω από το δέρμα για σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο νεανική όψη. Παράλληλα, δίνει ένα μόνιμο αποτέλεσμα στον ασθενή, εφόσον διατηρήσει την φυσική του κατάσταση σταθερή, ακολουθώντας ένα σωστό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του.

Το Renuvion εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση που έχει δημιουργηθεί στο δέρμα τους από διάφορες αιτίες όπως γήρανση, αυξομείωση βάρους, εγκυμοσύνη ή μετά από παρέμβαση συμβατικής λιποαναρρόφησης.

Info: Tη μέθοδο στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721.

Website: https://www.drkaratzias.com

Facebook: Renuvion Cyprus, Dr. Angelos Karatzias - Plastic Surgeon

Instagram: drangeloskaratzias, renuvionbydrkaratzias

Tags Renuvion, δρ. αγγελος καρατζιας, Σώμα, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1208 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2162 s // Total time: 2.3369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X