Αυτός είναι ο 27χρονος νέος σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη! [εικόνα]


Αυτός είναι ο 27χρονος νέος σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη! [εικόνα]

Γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό από τον Σάββα Γκέντσογλου!

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media για την προσωπική της ζωή και ειδικά η τελευταία της σχέση με τον ποδοσφαιριστή και πατέρα του μικρού της γιου, Σάββα Γκέντσογλου.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένη λέγοντας: “Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το οποίο έχουν αναδημοσιεύσει τα μεγαλύτερα ελληνικά διαδικτυακά μέσα, ο σύντροφός της Αγγελικής Ηλιάδη είναι 27 ετών, ο Ιμάν, επιχειρηματίας από τη Μέση Ανατολή που δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι και είναι γνωστός ως "ο Άραβας". Μάλιστα το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται η τραγουδίστρια είναι δικό του εδώ και μερικούς μήνες.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και έναν πολύ υπερπροστατευτικό άντρα απέναντι σε εκείνην. Δείτε πιο κάτω σχετική εικόνα των δυο τους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός:

Tags αγγελική ηλιάδη, ιμαν, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ζευγαρι, σχεση, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4442 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5541 s // Total time: 2.9983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X