Χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις όταν επιστρέψεις από την παραλία


Χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις όταν επιστρέψεις από την παραλία

Τρεις κινήσεις ματ για τέλεια και μαυρισμένη επιδερμίδα.

Πέρασες ένα υπέροχο και ανέμελο Σαββατοκύριακο στη θάλασσα; Αν και έχεις προστατέψει σώμα και πρόσωπο με τα κατάλληλα αντηλιακά και ενώ έχεις φροντίσει και τα μαλλιά σου, τότε άρχισε την εβδομάδα σου με αυτά τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις...

Μάσκα προσώπου
Πλύνε καλά την επιδερμίδα σου με άφθονο κρύο νερό και gel καθαρισμού. Έτσι, θα απομακρύνεις τα υπολείμματα του αντηλιακού προσώπου που χρησιμοποίησες όλη μέρα και θα βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να δεχτεί την ενυδατική μάσκα που θα ακολουθήσει μετά.

After sun και όχι body lotion!
Επέλεξε after sun κι όχι body lotion καθώς τα after sun είναι εξειδικευμένες ενυδατικές lotion οι οποίες δροσίζουν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα από τα προβλήματα που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο ενώ παράλληλα διαφυλάσσει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Αν κάηκες στον ήλιο, προτίμησε ένα after sun με αλόη. Παράλληλα, παρατείνει το μαύρισμα ενώ πριν το απλώσεις στο σώμα σου, ανάμειξέ το με μερική ποσότητα self tan σε ίδια μορφή και άπλωσε προσεκτικά στο σώμα σου.

Απόφυγε τo scrub
Μπορεί μερικές μέρες πριν βγεις στην παραλία το scrub να κάνει καλό αφού διώχνει τα νεκρά κύτταρα και σε βοηθά να μαυρίσεις σωστά και ομοιόμορφα, όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν μόλις έχεις επιστρέψει από τη θάλασσα. Απόφυγε, λοιπόν, το scrub, μην χρησιμοποιήσεις σφουγγάρι και αν έχεις τη δυνατότητα άφησε το σώμα σου να στεγνώσει φυσικά. Η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση, μην το ξεχνάς!

Tags προσωπο,Σώμα,Ομορφια,παραλία,μάσκα προσωπου,scrub,after sun


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7007 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6689 s // Total time: 3.3696 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X