Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντάει ξεκάθαρα για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη!


Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντάει ξεκάθαρα για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

\"[…] Θα μας βλέπετε μαζί\"

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube σε νέα ανάρτηση που έκανε θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια αδυνάτισε και η νέα εικόνα της με μαγιό το αποδεικνύει!

Η παρουσιάστρια επεσήμανε πως οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχτηκε κινήθηκαν κυρίως σε τρεις άξονες, στην απώλεια κιλών, στο χρώμα των μαλλιών της και στο διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Όσον αφορά στο τελευταίο κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης καθώς λόγω των παιδιών τους οι δυο τους έχουν πολύ συχνές επαφές. Η παρουσιάστρια τόνισε: “Προσπαθούμε να μείνουμε πολύ αγαπημένοι, γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή [...] Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι πως όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί. Ούτε θα είμαστε ξανά μαζί [...] Δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο (επανασύνδεσης). Θα ήθελα να το βγάλουμε από το τραπέζι και να μην το συζητάμε κάθε φορά που μας βλέπετε μαζί γιατί θα μας βλέπετε μαζί”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (3.28):


 

Tags σισσυ χρηστιδου, θοδωρής μαραντίνης, διασημοι, επανασύνδεση, σχεση, διαζυγιο, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1352 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3597 s // Total time: 2.4949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X