Katy Perry – Orlando Bloom: Μάθαμε ποια θα είναι η διάσημη νονά του παιδιού τους!


Katy Perry – Orlando Bloom: Μάθαμε ποια θα είναι η διάσημη νονά του παιδιού τους!

Η επιλογή της τραγουδίστριας που μας ενθουσίασε!

Μπορεί ακόμη το παιδί της Katy Perry και του Orlando Βloom να μην έχει γεννηθεί, ωστόσο οι γονείς του όπως φαίνεται, επέλεξαν από τώρα την εκλεκτή που θα αναλάβει χρέη νονάς για την κορούλα τους.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, "έσκασε σαν βόμβα" κατά τη διάρκεια videoclip της, μιας και κάνεις δεν περίμενε αυτό το ευχάριστο γεγονός να συμβεί αφού τόσο η ίδια όσο και ο Orlando Bloom δεν ανέφεραν ποτέ την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Διαβάστε ακόμα: Katy Perry: Ποζάρει πρώτη φορά με φουσκωμένη την κοιλίτσα της [εικόνα]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως το ρόλο της νονάς θα έχει η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston, προσθέτοντας επίσης, πως η τραγουδίστρια και η ηθοποιός έχουν πολύ καλές σχέσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κατά τη διάρκεια του lockdown οι δυο τους έβγαιναν βόλτες και περνούσαν χρόνο μαζί.

Η φιλία της Katy Perry με την Jennifer Aniston μετράει δέκα χρόνια με τις δυο τους, να θέλουν να κάνουν πιο δυνατό το δέσιμο που έχουν αποκτήσει, βαφτίζοντας η δεύτερη το παιδί της πρώτης.

 

Tags Katy Perry, Orlando Bloom, jennifer aniston, celebrities, showbiz, hollywood, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0318 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6529 s // Total time: 4.6847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X