Αυτή είναι ίσως η πιο αξιολάτρευτη εικόνα του Σάββα Πούμπουρα αγκαλιά με την Κύνθια στην παραλία!


Αυτή είναι ίσως η πιο αξιολάτρευτη εικόνα του Σάββα Πούμπουρα αγκαλιά με την Κύνθια στην παραλία!

To γλυκό τους στιγμιότυπο που απαθανάτησε η σύζυγός του.

Ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας απολαμβάνει η οικογένεια Πούμπουρα μιας και όπως είδαμε στα social media τόσο του παρουσιαστή όσο και της συζύγου του Αρετής Θεοχαρίδη, το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στην Τήνο.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι δυο τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram αναρτούσαν εικόνες τόσο από την υπέροχη θέα του κυκλαδικού νησιού όσο και από την κορούλα τους Κύνθια, η οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Πούμπουρας - Θεοχαρίδη: Η κόρη τους έγινε έξι μηνών και η εικόνα της ειναι ότι πιο χαριτωμένο έχετε δει σήμερα στο timeline σας

Μάλιστα σε μια εικόνα που δημοσίευσε σε story, η Αρετή Θεοχαρίδη, μας έδειξε τις δυο της μεγάλες αγάπες να χαλαρώνουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, δημιουργώντας ένα αξιολάτρευτο σκηνικό.

Στην εικόνα μάλιστα αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, το γεγονός πως ο παρουσιαστής είναι για την κόρη του ο φύλακας άγγελός της, καθώς επιδιώκει να βιώνει μαζί της όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που έχει αυτή η τρυφερή ηλικία της Κύνθιας. Δείτε την εικόνα πιο κάτω που εντοπίσαμε στα social media:

Tags Σάββας Πούμπουρας, κυνθια, Διακοπές, ΑΓΚΑΛΙΑ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3204 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4300 s // Total time: 4.7504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X