Τάμτα: Μαζί με την κόρη και τον σύντροφό της στην παραλία [εικόνες]


Τάμτα: Μαζί με την κόρη και τον σύντροφό της στην παραλία [εικόνες]

Από τις σπάνιες εμφανίσεις μαζί με την κόρη της.

Εξόρμηση σε παραλιακή περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη, έκανε η Τάμτα συνοδευόμενη από τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα αλλά και την κόρη της, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Αν και η γνωστή τραγουδίστρια δεν επιδιώκει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή τα μέσα ενημέρωσης, εντούτοις αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του youweeklygr και του papadakispress εντόπισαν την Τάμτα να κάνει το μπάνιο της έχοντας στο πλευρό της σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, την κόρη της.

Διαβάστε ακόμα: Τάμτα - Πάρης Κασιδόκωστας: To oνειρεμένο σπίτι του ζευγαριού που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει [εικόνες]

Στις εικόνες που είδαμε, διακρίναμε πως η 24χρονη Άννυ φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, έχει κληρονομήσει τις αναλογίες της μητέρας της, η οποία κάθε φορά που αντικρίζει την κόρη της νιώθει υπερηφάνεια, καθώς το δέσιμο μεταξύ τους είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, μιας και η Τάμτα από μικρή ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανατροφή και το μεγάλωμα της κόρης της.

Φαίνεται από τις κοινές δραστηριότητες των τριών τους, πως οι σχέσεις του συντρόφου της τραγουδίστριας και της κόρης της είναι εξαιρετικές. Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags τάμτα, Πάρης Κασιδόκωστας, κόρη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, παραλία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3796 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4131 s // Total time: 2.7926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X