Η Miuccia Prada παρουσίασε την τελευταία της σόλο συλλογή


Η Miuccia Prada παρουσίασε την τελευταία της σόλο συλλογή

Μετά από 30 χρόνια σόλο παρουσίας στον οίκο, η σχεδιάστρια από την επόμενη σεζόν θα σχεδιάζει τις συλλογές του οίκου μαζί με τον Raf Simons.

Η Miuccia Prada ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι ο Raf Simons θα ήταν συν-δημιουργικός στον ιταλικό οίκο. Έτσι, λοιπόν, η Miuccia Prada παρουσίασε χθες την τελευταία σόλο συλλογή της, τρεις δεκαετίες μετά την παρουσίαση της πρώτης της ready-to-wear συλλογής το 1989.

Κι όπως όλοι οι σχεδιαστές έτσι και ο οίκος Prada ακολούθησε την ψηφιακή οδό. Η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη menswear 2021 συλλογή της μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο "Η παράσταση που δεν συνέβη ποτέ".  Χωρισμένη σε πέντε κεφάλαια, η ταινία βιντεοσκοπήθηκε από τους φωτογράφους Terence Nance, Joanna Piotrowska, Martine Syms, Juergen Teller και Willy Vanderperre.

Οι δημιουργίες ήταν απλές, αλλά ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα. "Ο ριζοσπαστισμός βρίσκεται στην αγνότητα - απλότητα με πολυπλοκότητα…", εξήγησε ο οίκος. Tailored ανδρικά κοστούμια έπαιρναν το σχήμα του σώματος, οι υφασμάτινες τεχνικές του οίκου Prada συνυπήρχαν με τα αθλητικά είδη Linea Ross. Κι η παλέτα των χρωμάτων, απαλή και ουδέτερη, με σπάνιες λεπτομέρειες floral και παστέλ χρωμάτων. Δείτε το βίντεο και εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags Miuccia Prada, fashion, FASHION NEWS, style, trend, fashion show, Prada, μόδα, στυλ, ταση, Συλλογή, επίδειξη μόδας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3054 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3280 s // Total time: 3.6334 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X