Ελευθερία Ελευθερίου: Η δημόσια κόντρα με τραγουδίστρια και τα σχόλια η μία στην άλλη! [εικόνες & βίντεο]


Ελευθερία Ελευθερίου: Η δημόσια κόντρα με τραγουδίστρια και τα σχόλια η μία στην άλλη! [εικόνες & βίντεο]

Το σχόλιο που έφερε την κρίση στη φιλία των δυο γυναικών.

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει γεννηθεί στην ελληνική showbiz, καθώς από τηΔευτέρα 20 Ιουλίου, οι ιστοσελίδες στην Ελλάδα έχουν πάρει "φωτιά" ψάχνοντας να βρουν τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στις δυο εντυπωσιακές γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα όλα άρχισαν όταν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουλίου η Κατερίνα Στικούδη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βίντεο με την ίδια να παίζει στο πιάνο του σπιτιού της, τραγουδώντας ταυτόχρονα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της. Ωστόσο, κάτω από το σχετικό post, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε πως στα πρώτα βήματα της καριέρας της, δέχθηκε άσχημη κριτική και αρνητικά σχόλια. 

Διαβάστε ακόμα: Επώνυμη Κύπρια ποζάρει topless στη Σαντορίνη και "ρίχνει" το instagram!

Αυτό όμως που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν το σχόλιο που έκανε κάτω από τη δημοσίευση η Ελευθερία Ελευθερίου, αναφέροντας " Οκ, μας έπεισες..."  με την Κατερίνα να αναρωτιέται, αναρτώντας σε story της, το σχόλιο της τραγουδίστριας σχολιάζοντας "Τι φάση;"  μιας και οι δυο τους μέχρι πριν από αυτό το γεγονός διατηρούσαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, ανταλλάζοντας μάλιστα μεταξύ τους πολύ θετικά σχόλια στις δημοσιεύσεις τους". Η απάντηση από την Κύπρια τραγουδίστρια δεν άργησε να έρθει μιας και μέσα από βίντεο στο instastory της σχολίασε, "ρίχνοντας" το υπονοούμενο της: "Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε".  Δείτε στην πιο κάτω gallery την εικόνα που ανήρτησε η Κατερίνα Στικούδη καθώς επίσης και τα προηγούμενα σχόλια της Κύπριας τραγουδίστριας στην Κατερίνα Στικούδη, αλλά και την απάντηση που της έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο ακόλουθο βίντεο.

 

Tags ελευθερία ελευθερίου, κατερίνα στικούδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κοντρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5011 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4711 s // Total time: 2.9723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X