Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: "Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι"


Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: "Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι"

 Όλα όσα εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον ράπερ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και όταν ακόμα βρίσκονταν στην αρχή της σχέσης τους, αποτελούσαν την αγαπημένη συνήθεια των paparazzi, οι οποίοι προσπαθούσαν να έχουν έστω μια κοινή τους λήψη.

Μετά από μήνες σχέσης, το γνωστό μοντέλο, μίλησε πιο απελευθερωμένα από ποτέ σε πρόσφατη της συνέντευξη, για τον έρωτα της με τον Δημήτρη της, όπως τον αποκαλεί, λέγοντας πως αυτό που τους έχει δέσει είναι το γεγονός πως συναισθηματικά και οι δυο είναι σαν μικρά παιδιά, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, ταιριάζουν με την καθημερινότητα τους και δεν λένε ψέματα ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Εβελίνα Σκίτσκο: Δείτε πως αποκαλεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου [βίντεο]

Ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο, για την εικόνα του "κακού παιδιού" που βγάζει προς τα έξω και αν υπηρετεί κάποιο ρόλο παιχνιδιού, ο σύντροφός της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφοπλιστικά ειλικρινής δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης (ο Snik) παίζει κάποιο παιχνίδι, ώστε να είναι επιτυχημένος. Έτσι τον γνώρισα, είναι αυτός που είναι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα σε αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει, θα μπορούσε να είναι και χτίστης. Δεν θα έκανα ποτέ σε έναν χτίστη επαγγελματικές παρατηρήσεις. Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι και εκείνος αντίστοιχα εμένα". 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, snik, σχεση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5663 s (229 Queries.) // Parse time: 2.1226 s // Total time: 4.6889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X