Πόσες θερμίδες καις με το σεξ και τα προκαταρκτικά;


Πόσες θερμίδες καις με το σεξ και τα προκαταρκτικά;

Όλη η αλήθεια σχετικά με το σεξ και τις θερμίδες που καις...

Πόσες θερμίδες τελικά καις με το σεξ και με κάθε… πράξη γύρω από αυτό; Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες καθώς οι απόψεις διίστανται.Επιστήμονες και ερευνητές τα έβαλαν κάτω και έρχονται να σε αιφνιδιάσουν με αποτελέσματα που πιθανότατα να μην σου αρέσουν.

Ξεκινάμε με το φιλί καθώς σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Medicine η πράξη του φιλιού μπορεί να σου κάψει από 5 μέχρι 26 θερμίδες το λεπτό. Στο φιλί, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, χρησιμοποιούμε μόλις δύο μύες.

Πάμε τώρα στα προκαταρκτικά τα οποία για άλλους διαρκούν 5 λεπτά, για άλλους 20 και για άλλους ακόμα και μία ώρα. Έδω τα νούμερα είναι σχετικά οπότε δεν μπορούμε να πούμε συγκεκριμένους αριθμούς. Πάντως, σύμφωνα με τους σεξολόγους, η θέση που έχεις κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών αλλά και η στάση, παίζουν μεγάλο ρόλο.

Μελέτη που έλαβε χώρα το 2013, αποκάλυψε ότι κατά μέσο όρο, τα νέα και υγιή ζευγάρια κάνουν σεξ διάρκειας 25 λεπτών (μαζί με τα προκαταρκτικά). Σε αυτά τα λεπτά λοιπόν, οι θερμίδες που καίγονται είναι μόλις… 69.

Το σεξ διαρκεί κατά μέσο όρο γύρω στα 6 λεπτά και καίμε μέχρι 21 θερμίδες το πολύ καθώς εμείς οι γυναίκες έχουμε πιο περιορισμένες κινήσεις. Οπόταν, ο μύθος ότι το σεξ αδυνατίζει δεν ισχύει.

Tags θερμίδες, σεξ, γυναίκα, αντρας, κιλά, Σώμα, βαρος, σχεσεις, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1793 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3426 s // Total time: 2.5218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X