Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Το ζευγάρι εξομολογείται πως είναι η πρώτη του συνεργασία στην τηλεόραση!


Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Το ζευγάρι εξομολογείται πως είναι η πρώτη του συνεργασία στην τηλεόραση!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη μικρή οθόνη σε ρόλο παρουσιαστών!

Μία αλλιώτικη εμπειρία βιώνουν αυτό το καλοκαίρι ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη, καθώς βρίσκονται στο τιμόνι της εκπομπής “Summer” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ καθημερινά στις 16:50.

Το ζευγάρι το οποίο έχει μετακομίσει στο νησί μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό “Tvμανία” μίλησαν για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνεργάζεσαι με το έτερον σου ήμισυ.

Ο Ευθύμης είπε χαρακτηριστικά: “Ούτε δύσκολη, ούτε εύκολη, επαγγελματική θα έλεγε (σ.σ. η τηλεοπτική συμβίωση). Είναι ευλογία να εργάζεσαι με τον άνθρωπό σου αρκεί να υπάρχει σεβασμός και επαγγελματισμός”, με την Χρύσα να συμπληρώνει: “Θα τη χαρακτήριζα ως εύκολη γιατί υπάρχει κατανόηση, απόλυτη επικοινωνία και κοινός τρόπος σκέψης. Ωστόσο, υπάρχουν και δύσκολες στιγμές τις οποίες προσπαθούμε να μην διαιωνίζουμε και να μην αφήνουμε να επηρεάζουν τη σχέση μας”.

Κατόπιν, αμφότεροι εξομολογήθηκαν πως έχοντας ο ένας τον άλλο στη δουλειά υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και συνεννόηση με ένα απλό βλέμμα.

Tags χρυσα παπαλελουδη, ευθυμης ζησακης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0936 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6539 s // Total time: 2.7475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X