10+1 πράγματα που μάθαμε για τη Χρύσα Παπαλελούδη που απολαμβάνουμε στο ΣΙΓΜΑ!


10+1 πράγματα που μάθαμε για τη Χρύσα Παπαλελούδη που απολαμβάνουμε στο ΣΙΓΜΑ!

Εμείς της κάναμε μερικές σύντομες ερωτήσεις και εκείνη μας απάντησε σε όλα!

Η Χρύσα Παπαλελούδη και ο σύντροφός της, Ευθύμης Ζησάκης μας κρατάνε παρέα τα απογεύματα του καλοκαιριού μας μέσα από το ΣΙΓΜΑ, με την εκπομπή “Summer”, στις 16:50.

Η Χρύσα εκτός από ένα ταλαντούχο κορίτσι στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι παράλληλα και μία όμορφη γυναίκα και θα το καταλάβει κανείς κάνοντας ένα scrolling στο timeline της στο instagram.

Εμείς προκειμένου να γνωρίσουμε καλύτερα την παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΣΙΓΜΑ της απευθύναμε μερικές ερωτήσεις και εκείνη μας συστήνεται με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός… Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη και συγκεκριμένα τα Χανιά. Λατρεύω το φαγητό τους, τις παραλίες τους, τα παραδοσιακά πανηγύρια τους και τον τρόπο ομιλίας τους!

Μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό… Και τα δύο. Το ολόσωμο αναδεικνύει όλη την κομψότητα και την θηλυκότητα ενός γυναικείου σώματος και το μπικίνι είναι το σήμα κατατεθέν της ανεμελιάς του καλοκαιριού.

Αγαπημένη φωτογραφία που έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου… Φωτογραφία που κρατάω σαν θησαυρό είναι με την καλύτερη μου φίλη Κατερίνα από την παιδική μας ηλικία. Είμαστε κολλητές από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας.

Αγαπημένο account στο instagram… Μου αρέσει πάρα πολύ η μαγειρική οπότε ακολουθώ πολλά accounts με συνταγές με αγαπημένο το @buzzfeedtasty.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasty (@buzzfeedtasty) on

 

Το item που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου από πολύ παλιά και δεν πετάς... Γενικά έχω τρέλα με τα δαχτυλίδια μου και πιο συγκεκριμένα με ένα δαχτυλίδι της αγαπημένης μου γιαγιάς Ιουλιέτας.

Το στοιχείο του χαρακτήρα σου που πιστεύεις ότι λατρεύουν οι φίλοι σου... Ότι βρίσκω την χαρά σε απλές καθημερινές στιγμές, ενθουσιάζομαι σαν παιδί με μικρά πράγματα, με ένα φαγητό που θα δοκιμάσω, μία εικόνα που θα αντικρύσω, ένα τραγούδι που θα ακούσω.

Ο μεγαλύτερός σου φόβος... Να μην πραγματοποιήσω τα όνειρα μου και να μην έχω κοντά μου τα άτομα που αγαπώ.

Το σημαντικότερο σου επίτευγμα μέχρι αυτή τη στιγμή... Οι πολύ ισχυροί δεσμοί με τα άτομα που έχω στην ζωή μου.

Αν συναντιόσουν με τον 10χρονο εαυτό σου τι θα του έλεγες... Θα τον παρακαλούσα να μη βιαστεί να μεγαλώσει.

Σε δέκα χρόνια από σήμερα θα ήθελα να... έχω πραγματοποιήσει τους επαγγελματικούς μου στόχους, να έχω ταξιδέψει πολύ και να έχω μια μεγάλη οικογένεια!

"Summer" στην Κύπρο. Πως είναι αυτή η τηλεοπτική εμπειρία μέχρι στιγμής; Έγινε τόσο ξαφνικά που μου πήρε κάποιες μέρες για να το συνειδητοποιήσω και να το απολαύσω. Τώρα πια ανυπομονώ κάθε φορά για την επόμενη εκπομπή!

 

Tags χρυσα παπαλελουδη, ΣΙΓΜΑ, ευθυμης ζησακης, summer, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3002 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6406 s // Total time: 3.9408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X