Βίντεο από τον παραμυθένιο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη


Βίντεο από τον παραμυθένιο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη

Η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση τη συνόδευσε μέχρι την εκκλησία.

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα και κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβηκε χθες, 28 Ιουλίου τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Τόσο το Μυστήριο όσο και το γαμήλιο πάρτυ, πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι στην Μύκονο. Οι προετοιμασίες για το παραμυθένιο γάμο άρχισαν από νωρίς το πρωί και το ilovestyle.com εξασφάλισε και σας παρουσίασε εικόνες από το χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης: Αποκλειστικές εικόνες από το χώρο όπου θα γίνει σε λίγες ώρες ο γάμος τους

Στο εκκλησάκι κατέφθασε με καΐκι φορώντας μια υπέροχη νυφική δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μαριάννα Λάτση η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα από το glamorous jumpsuit, επίσης του ίδιου σχεδιαστή.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 120 άτομα ενώ την διασκέδασε ανέλαβε ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ροκ μπάντα 1550. Βεγγαλικά, μπαλόνια, vegan μενού και μια φαντασμαγορική με κάθε λεπτομέρεια "μεταμόρφωση" της παραλίας, ήταν μερικά από τα συν της βραδιάς που έκαναν τους πάντες να σχολιάζουν πως αυτός ήταν ο γάμος της χρονιάς! Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live TV:

Tags ΒΥΡΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, εριέττα κούρκουλου, εριεττα κουρκουλου - λάτση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1265 s (230 Queries.) // Parse time: 1.4929 s // Total time: 3.6193 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X