Σοφία Καρβέλα: Απαθανατίζει τα παιδιά της να παίζουν στη θάλασσα [εικόνες]


Σοφία Καρβέλα: Απαθανατίζει τα παιδιά της να παίζουν στη θάλασσα [εικόνες]

Η οικογενειακή εμφάνιση σε συναυλία της Άννας Βίσση.

Ένα από τα πιο καλοκαιρινά της post έκανε η Σοφία Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες Δευτέρα, 3 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα είδαμε τα δυο της αγόρια να παίζουν στην αμμουδιά σε παράλια της Μυκόνου, με τη μητέρα τους να μην χάνει στιγμή και να απαθανατίζει τις κινήσεις τους, στο πιο αξιολάτρευτο τους στιγμιότυπο.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Καρβέλα: Παίζει τένις με το μπικίνι και οι κοιλιακοί της μας "ζαλίζουν" [εικόνες]

Η Σοφία Καρβέλα η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της στη Μύκονο, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου συνοδευόμενη τόσο από τον σύζυγο της, Θανάση Πανουργιά όσο και από τα δυο τους παιδιά,προκειμένου όλοι μαζί να απολαύσουν την αγαπημένη τους, Άννα Βίσση, σε συναυλία της.

Ο φωτογραφικός φακός του yupiiigr βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε εικόνες στις οποίες βλέπουμε την οικογένεια της Κύπριας τραγουδίστριας να βρίσκεται στο πλευρό της, θαυμάζοντας την, με την Άννα Βίσση να πλησιάζει προς το μέρος τους και να τους τραγουδάει. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που ανέβασε στο instagram της η Σοφία Καρβέλα αλλά και την εμφάνιση τους στη συναυλία της Άννας Βίσση:

 

Tags σοφια καρβελα, παιδια, καλοκαιρι, αννα βισση, ΣΥΖΥΓΟΣ, gossip, showbiz, celebriites, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4566 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8748 s // Total time: 3.3315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X