Νατάσα Τούρζα: Μας έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ολόσωμο μαγιό


Νατάσα Τούρζα: Μας έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ολόσωμο μαγιό

Δείτε την εικόνα της 11 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της...

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2019 έφερε στον κόσμο το πέμπτο μέλος της οικογένεια της. Ο λόγος για την Νατάσα Τούρζα η οποία ως full time μαμά, αυτές τις μέρες περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Ρούσσο, τις δίδυμες κόρες της, Ραφαέλλα και Ζωή και τον μικρό της γιο, Δημήτρη.

Η σύζυγός του ραδιοφωνικού παραγωγού, αν και μόλις 11 μήνες μετά τη γέννηση του γιο της, επανήλθε στα κανονικά της κιλά και αναμφίβολα το σώμα της είναι εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η πιο κάτω εικόνα της που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Ρούσσος: Ο απίστευτος τρόπος που βρήκε για να τρολάρει τη σύζυγό του για τις δουλειές του σπιτιού [βίντεο]

Η Νατάσα Τούρζα που είναι πολύ ενεργή στα social media, συχνά ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους όπως κι αν είναι. Ένα από αυτά τα post της ήταν πριν λίγες εβδομάδες όπου ανήρτησε μια φωτογραφία με την ίδια και τις δίδυμες κόρες της στην πλαστική πισίνα και αναφερόμενη στο σώμα της έγραψε: "Aγαπάμε, φροντίζουμε, σεβόμαστε και αποδεχόμαστε το σώμα μας με τα σημάδια που έφερε ο ερχομός των παιδιών μας", τονίζοντας μάλιστα πως και η ίδια έχει και ραγάδες και χαλαρή κοιλιά.

Tags νατάσα τουρζα, διασημοι, showbiz κύπρος, hot news, Σώμα, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0318 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8011 s // Total time: 3.8329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X