H νέα τάση που θα επικρατήσει στις κουζίνες και θα λύσει κάθε πρόβλημα


H νέα τάση που θα επικρατήσει στις κουζίνες και θα λύσει κάθε πρόβλημα

Μια πρόταση που θα θέλετε να κάνετε και στο δικό σας χώρο.

Η κουζίνα είναι ένας χώρος στο σπίτι που πρέπει να επιλέγετε με κάθε λεπτομέρεια, τόσο το σημείο όπου θα βρίσκεται όσο και το design της καθώς εκεί περνούμε τον μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας μας (κυρίως εμείς οι γυναίκες).

Η τάση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια ήταν η κουζίνα να βρίσκεται σε ενιαίο χώρο στο σπίτι μαζί με το σαλόνι αφού αυτό κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος και πιο φωτεινός. Όλο αυτό, όμως, δημιουργεί και κάποιο πρόβλημα αφού όλες οι μυρωδιές από το μαγείρεμα και ο θόρυβος ενοχλεί αυτούς που κάθονται στο σαλόνι του σπιτιού.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί αφού όπως διαβάσαμε στο spirossouliscom, τελευταία σε πολλές Ευρωπαϊκές κουζίνες έχουμε παρατηρήσει ένα νέο trend. Ένας τοίχος από γυαλί που διαχωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα!

Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε ένα υπέροχο παριζιάνικο διαμέρισμα όπου η κουζίνα χωρίζεται από το καθιστικό με έναν γυάλινο τοίχο. Από τη μια όποιος κάθεται στο σαλόνι μπορεί να βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην κουζίνα αλλά κρατάει μακριά τους ήχους και τις βαριές μυρωδιές από τα μαγειρεμένα φαγητά.

Ένας γυάλινος τοίχος εξακολουθεί να αφήνει το φως να διαπερνάει την κουζίνα και δεν μικραίνει οπτικά το δωμάτιο αλλά περιορίζει την κουζίνα και την κάνει τον χώρο όπου η οικογένεια μαγειρεύει και τρώει χωρίς να ενοχλεί όποιον βρίσκεται στο σαλόνι και θέλει να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο. Δείτε εικόνες από το thekitchncom στην πιο κάτω gallery:

Tags sweet home, Home, Deco, decor, kitchen, κουζινα, Σπιτι, Διακοσμηση, life


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0452 s (234 Queries.) // Parse time: 3.4286 s // Total time: 6.4737 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X