Mugler: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Angel Nova


Mugler: Παρουσιάζει το νέο άρωμα Angel Nova

Ένα σαγηνευτικό Eau de Parfum που δημιουργήθηκε από απολαυστικές φρουτώδεις νότες.

Ο οίκος Mugler παρουσιάζει το Angel Nova, το νέο αστέρι του κόσμου των αρωμάτων του οίκου MUGLER. Ο οίκος MUGLER αφιερώνει το νέο του άρωμα Angel Nova στις τολμηρές γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία του Angel, ο οίκος MUGLER ανανεώνει το εμβληματικό του άρωμα και τη γυναίκα που το ενσαρκώνει.

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΗΛΥΚΟ ΑΡΩΜΑ

Ένα σαγηνευτικό Eau de Parfum που δημιουργήθηκε από απολαυστικές φρουτώδεις νότες, ενός αποκλειστικού τριαντάφυλλου του οίκου MUGLER και νότες ενός έντονου, μοντέρνου ξύλου. Ο εκτυφλωτικός συνδυασμός της απόλαυσης και της αυτοεπιβεβαίωσης χάρη σε ένα φρουτώδες, floral & ξυλώδες Eau de Parfum.

ΟΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

Η πληθωρική δόση από νότες σμέουρου δίνει χρώμα και ζωή στην πτυχή της ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. Η διακριτική γλυκύτητα συνδυάζεται με νότες lychee για ένα εθιστικό φρουτώδες άρωμα που θα σας κάνει να λάμπετε από χαρά.

ΠΤΥΧΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Ο συνδυασμός φύσης και καινοτομίας αποπνέει μία απόλυτη θηλυκότητα. Το δαμασκηνό τριαντάφυλλο ενισχύεται με διπλή εκχύλιση, για να ληφθεί ένα μεθυστικό, φυσικό τριαντάφυλλο που αναμιγνύεται με ένα νέο, εξαιρετικά φυσικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου που δημιουργείται με επαναχρησιμοποίηση* και βιοτεχνολογία. Ένα πολυεπίπεδο και αισθησιακό τριαντάφυλλο του οίκου MUGLER.

ΠΤΥΧΗ ΔΥΝΑΜΗΣ

Μια ξυλώδης δομή Akigalawood και βενζόης δημιουργεί αντίθεση και επιβλητική προσωπικότητα. Το ζωηρό ξύλο Akigala συνδυάζεται με τη δελεαστική και σαγηνευτική βενζόη, δίνοντας δύναμη και υπόσταση στο άρωμα.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Αυτό το σαγηνευτικό άρωμα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα καθενός από τους τρεις αρωματοποιούς που το δημιούργησαν: εμπλουτισμένο με το πάθος της Sonia Constant, η οποία κατάφερε να συνθέσει ένα νέο τριαντάφυλλο, εμπνευσμένο από το όραμα της Louise Turner για τη θηλυκότητα, το οποίο του δίνει ένα μοναδικό συναίσθημα, και ενισχυμένο με την ηλεκτρική ενέργεια που δημιούργησε ο Quentin Bisch.

"Το Angel Nova είναι μια σιδερένια γροθιά μέσα σε βελούδινο γάντι. Δεν είναι ένα απλό τριαντάφυλλο, είναι ένα πολυτελές τριαντάφυλλο", Sonia Constant.

"Είναι ένα άρωμα που σας αναζητά. Η μεθυστική νότα έπρεπε να είναι κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάτε, γι’ αυτό και φυσικά σκεφτηκάμε το σμέουρο", Quentin Bisch.

"Το Akigalawood δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι ένα αρκετά πληθωρικό συστατικό", Louise Turner.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ MUGLER ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Το εξαιρετικά φυσικό τριαντάφυλλο του οίκου MUGLER αποτελεί καρπό μιας τεχνικής διπλής εκχύλισης που συνδυάζει την κλασική απόσταξη με βιοτεχνολογία.

Τα δαμασκηνά τριαντάφυλλα που επιλέγονται σχολαστικά για το Angel Nova υποβάλλονται σε μια πρώτη απόσταξη: από αυτή την κλασική διαδικασία δημιουργούνται φυσικά υπολείμματα, τα οποία ο οίκος MUGLER έχει δεσμευτεί να ανακυκλώνει, ακολουθώντας μια προσέγγιση πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Απαλλαγμένα από το άρωμά τους, τα ροδοπέταλα μένουν μόνο με το χρώμα τους. Ακολουθεί μια δεύτερη εκχύλιση που πραγματοποιείται με μια καινοτόμο μέθοδο βιοτεχνολογίας, κι έτσι αποκαλύπτεται ένα νέο άρωμα.

Η επαναχρησιμοποίηση, δηλ. η εκ νέου χρήση των ροδοπέταλων που έχουν ήδη υποβληθεί σε απόσταξη, αποτρέπει την πρόωρη καταστροφή των ροδοπέταλων και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην αρωματοποιία. Έτσι δεν εξοικονομούνται μόνο οι πόροι του φυσικού φυτού (ένα άνθος = δύο εκχυλίσματα), αλλά δημιουργείται επίσης ένα αποκλειστικό προϊόν που έχει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα και λαμβάνεται από τα κατάλοιπα μιας άλλης παραγωγής με μια ενζυματική διαδικασία κι όχι με απλή συγκομιδή.

Η μάρκα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης αυτής της επαναστατικής διαδικασίας για ένα έτος.

ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ Η TONI GARRN

Συμβαδίζοντας απόλυτα με την εποχή της, η Toni Garrn ενσαρκώνει μια ηρωίδα που αναδημιουργεί την πραγματικότητα με την αχαλίνωτη φαντασία της.

Η γερμανίδα ηθοποιός και μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια το όνειρο του Angel Nova: εκθαμβωτική, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ισχυρή και κυρίαρχος της μοίρας της, η Garrn προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να βοηθά άλλες νέες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Το 2016, ίδρυσε το Toni Garrn Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα και την ενσωμάτωση νεαρών κοριτσιών στην υποσαχάρια Αφρική, προσφέροντάς τους υποτροφίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

"Θέλω να πω σε όλους να πιστεύουν στα όνειρά τους. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τα πάντα είναι δυνατά. Αυτό λέω στα νεαρά κορίτσια στην Αφρική", Toni Garrn

Angel Nova: Eau de Parfum 30 ml, 50 ml, 100 ml

Tags Mugler, Angel Nova, Mugler Angel Nova, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6536 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4450 s // Total time: 3.0986 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X