Απόλαυσε το καλοκαίρι σου με χαλάρωση πέντε αστέρων


Απόλαυσε το καλοκαίρι σου με χαλάρωση πέντε αστέρων

Όλα τα αναπάντεχα τα ζήσαμε τη φετινή χρονιά. Καιρός όμως για αλλαγή. Βλέπουμε μπροστά,προφυλασσόμαστε και απολαμβάνουμε αυτά που μας προσφέρει η ζωή.

Πάμε, λοιπόν, για χαλάρωση πολυτελείας και άνεσης, επιβραβεύοντας τους εαυτούς μας για όλα όσα πέρασανμέσα στο 2020. Έτσι απλά, γιατί μας αξίζει να αράξουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με στιλ.

Εμπειρίες ζωής πέντε αστέρων

Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές ξεγνοιασιάς και να διεκδικήσουμε αξέχαστες εμπειρίες ζωής… πέντε αστέρων.

Απλά,κάνουμε τις καλοκαιρινές μας αγορές με οποιαδήποτε κάρτα μέχρι 31/08 και συμμετέχουμε αυτόματα στην κλήρωση της τράπεζας, για να κερδίσουμε τετραήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της επιλογής μας με θεραπείες χαλάρωσης σε spa.

Η κλήρωση θα αναδείξει 10 μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν είτε τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία είτε ιδιωτική κρουαζιέρα με την παρέα τους, ενώ ακόμα 50 τυχεροί θα κερδίσουν άλλα μεγάλα δώρα, όπως γευσιγνωσία κρασιών και εκδρομές σε πανέμορφα τοπία στην Κύπρο.

Τριπλασίασε τις πιθανότητές σου

Χρησιμοποίησε λοιπόν, τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κύπρο και σε οποιαδήποτε μορφή (ApplePay, BoCWallet, GarminPay), για να εξασφαλίσεις μια συμμετοχή στην κλήρωση με κάθε σου συναλλαγή αξίας €1. Για να τριπλασιάσεις τις πιθανότητές σου όμως, χρησιμοποίησε τις κάρτες σου σε επιχειρήσεις του Σχεδίου "Ανταμοιβή" και εξασφάλισε τριπλές συμμετοχές με κάθε συναλλαγή.
 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Tags ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3070 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4163 s // Total time: 2.7233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X