Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η μέρα θα σας φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στα ουσιώδη και να αφήσετε κατά μέρος τις επουσιώδεις λεπτομέρειες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Άρη. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον και οργανώστε το χρόνο σας.

 

Ταύρος

Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έχετε και τον νου σας όμως, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες… Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μπορεί να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σας. μια βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο!

 

Δίδυμοι

Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

 

Καρκίνος

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Ίσως επίσης να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων

Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Νέοι δρόμοι όμως ανοίγονται στην ζωή σας! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε καλή χρήση των γνωριμιών σας, όσων τουλάχιστον μπορούν να σας στηρίξουν.

 

Παρθένος

Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεστε σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείτε χωρίς λόγο. Επικεντρωθείτε στο έργο σας. Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

 

Ζυγός

Πολλά πράγματα δεν κινούνται σήμερα όπως θα επιθυμούσατε ή όπως τα προγραμματίσατε. Δεν χρειάζεται να πεισμώνετε, μέρα είναι και θα περάσει… Στον οικονομικό τομέα είστε επιρρεπείς στην σπατάλη! Φροντίστε να περιορίσετε την τάση σας για καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

 

Σκορπιός

Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που επιδείξετε θα είναι αυτή που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο.  Κάποιοι όμως ίσως να βιώσετε μια εναλλαγή συναισθημάτων, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

 

Τοξότης

Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας κατά την σημερινή μέρα. Κλείστε όσες παλιές υποθέσεις μπορείτε για να απαλλαγείτε από τα άγχη. Μην ξεχνάτε ότι η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Είναι καιρός να βγείτε από το κουκούλι σας και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων!

 

Αιγόκερως

Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στην ζωή σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από τα περιττά φορτία που σας κρατάνε δέσμιους και δημιουργήστε χώρο για το νέο. Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα.

 

Υδροχόος

Αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, πάρτε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερα όλες τις πτυχές τους και να δώσετε τις λύσεις που πρέπει. Παλέψετε και διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για την ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε προσφιλές σας πρόσωπο για την συμβουλή του.

 

Ιχθείς

Είστε παρορμητικοί και το ξέρετε. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ατίθασο χαρακτήρα σας θα έχετε πετύχει ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία των επιδιώξεων σας. Η πίεση των τελευταίων ημερών πέρασε και σεις μπορείτε να ξαποστάσετε. Θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες. 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0197 s (288 Queries.) // Parse time: 0.2846 s // Total time: 3.3043 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X