Έρρικα Πρεζεράκου: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε για το ατύχημα που είχε [βίντεο]


Έρρικα Πρεζεράκου: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε για το ατύχημα που είχε [βίντεο]

Η έκκληση που κάνει στον κόσμο και η δήλωση που σοκάρει...\"θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς\".

Για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Κύθνο μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη, η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η γνωστή αθλήτρια συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 7 Αυγούστου, και ενώ βρισκόταν πάνω σε σκάφος μαζί με τον αγαπημένο της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της τραυματίσει σοβαρά το δεξί χέρι, ακρωτηριάζοντας της μάλιστα ένα από τα δάκτυλα της.

Διαβάστε ακόμα: Έρρικα Πρεζεράκου: Άσχημα τα νέα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα της σε σκάφος

Η ίδια, μίλησε για το περιστατικό αυτό, με δυσκολία, καθώς ακόμη η κατάσταση της είναι σε σοκ, λέγοντας τα εξής:"Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά". Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο instagram, μετά το ατύχημα της μέσα από το νοσοκομείο:

 

 

Tags Ερρικα Πρεζερακου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ατυχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9050 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4695 s // Total time: 2.3744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X