Matt Damon: Η ρομαντική βόλτα σε παραλία του Malibu με την πανέμορφη σύζυγό του


Matt Damon: Η ρομαντική βόλτα σε παραλία του Malibu με την πανέμορφη σύζυγό του

Χαλαρές στιγμές για το ζευγάρι!

Ο Matt Damon ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα για τη νέα του ταινία, καθώς το Hollywood έχει αρχίσει και πάλι εργασίες δεδομένου του covid-19 που απασχολεί το παγκόσμιο.

Λίγο πριν αρχίσει και πάλι δουλειά, ο γοητευτικός ηθοποιός απόλαυσε χαλαρές και ρομαντικές στιγμές στο Malibu με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Luciana Barroso.

Ο 49χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με casual look ενώ τις εντυπώσεις “έκλεψε” η 44χρονη σύζυγός του με το maroon bikini της.

Ο ηθοποιός δεν άφησε στιγμή τη σύζυγό του κρατώντας της το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους στην άμμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Matt Damon είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία "Ford Vs Ferrari", η οποία απέσπασε δύο Oscar και εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’60 όταν ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Carroll Shelby (Matt Damon) και ο οδηγός Ken Miles (Christian Bale) αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τη Ford στη νίκη εναντίον της Ferrari, στον αγώνα 24 Ωρες του Λε Μαν.

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται στη Ford Motor Company, όταν η εταιρεία που έφερε τα μηχανοκίνητα μέσα μεταφοράς στο ευρύ κοινό, παρέπαιε. Ο νεαρός Henry Ford ο 2ος, που πήρε τα σκήπτρα της εταιρείας του παππού του με ελάχιστη εμπειρία στη διοίκηση, αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να κάνει κάτι "ηχηρό" για να ταρακουνήσει την αγορά. Την ίδια περίοδο ο Enzo Ferrari που τα αυτοκίνητά του θεωρούνταν η επιτομή του στιλ, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στις ευρωπαϊκές πίστες ταχύτητας. Κατασκεύαζε όμορφα σπορ αυτοκίνητα, "επιστημονική φαντασία στους τέσσερις τροχούς", αλλά δεν είχε αποφύγει και το χαρακτηρισμό "ο δολοφόνος", αφού πολλοί οδηγοί των μοντέλων του είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στις πίστες. Ο Henry Ford "μυρίζοντας" τις ανάγκες της αγοράς και με τη βοήθεια ενός νεαρού οραματιστή, του Λι Ιακόκα κι ενός πρώην πρωταθλητή αγωνιστικής οδήγησης, του Carroll Shelby, επινόησαν ένα σχέδιο ώστε να αναστήσουν την εταιρεία.

 

 

Η ταινία "Ford Vs Ferrari" κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 30/08 αποκλειστικα στο κανάλι Novacinema1HD στις 22:00  ενώ θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus για να την απολαύσεις στον δικό σου χρόνο!

Η υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα!  

Tags Matt Damon, ferrari vs ford, ταινια, nova cyprus, Ηθοποιός, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5155 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3922 s // Total time: 2.9077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X