Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Μιλάει πρώτη φορά για το νέο του επαγγελματικό βήμα σε ρόλο συμπαρουσιαστή!


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Μιλάει πρώτη φορά για το νέο του επαγγελματικό βήμα σε ρόλο συμπαρουσιαστή!

Η κριτική από τη σύζυγο του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι ένα πολύ δραστήριος και πολυπράγμων άνθρωπος, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε και μέσα από τα όσα μοιράζεται κατά καιρούς στα social media.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “DownTown” και στην Τάνια Νεοκλέους μίλησε και για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, όπου θα τον δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο συμπαρουσιαστή.

Διαβάστε ακόμα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το πιο ανατρεπτικό look που έχουμε δει από τον ποδοσφαιριστή!

“Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί μια πρόταση, η οποία όμως θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Πρόκειται για μια αθλητική, διαδικτυακή εκπομπή στην οποία θα είμαι συμπαρουσιαστής, όχι σε ρόλο δημοσιογράφου -σε καμία περίπτωση- αλλά με μια καθαρά ποδοσφαιρική άποψη. Είμαι σε μια φάση που έχω αρκετά μπροστά μου και προσπαθώ όλα να συνδεθούν με τον δικό μου χαρακτήρα και τα θέλω μου. Αν εξελιχτούν όλα ομαλά, ελπίζω ότι του χρόνου την ίδια εποχή θα είμαι σε πιο σταθερή φάση, χωρίς επιπλέον δραστηριότητες και ξεκινήματα αλλά το ίδιο και περισσότερο δημιουργική”, είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται από τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όταν εκείνος βρίσκεται on camera και αν το γεγονός αυτό τον αγχώνει: “Όχι, δεν με αγχώνει, διότι θέλω και επιδιώκω την άποψή της, γιατί ξέρει πώς βγαίνει σωστά μια εικόνα προς τα έξω. Όσες φορές έτυχε να βρεθώ καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Κωνσταντίνα τις παρακολουθούσε και μού έλεγε πράγματα που δεν θα μου έλεγε κανένας άλλος και τα οποία με βοήθησαν να αποκτήσω περισσότερη ενέργεια και μεταδοτικότητα την ώρα που μιλώ”.

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0897 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4584 s // Total time: 2.5481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X