Αγγελική Ηλιάδη: "Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου"


Αγγελική Ηλιάδη: "Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου"

Το συγκινητικό της μήνυμα αφότου έγινε γνωστό ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.   

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσφατα αποκάλυψε πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό, με την ίδια να μπαίνει αυτοβούλως σε καραντίνα με αποτέλεσμα να αποχωριστεί για μερικές ημέρες και τα δύο παιδάκια της, Μπάμπη και Βασίλη, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία τους. 

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήρτησε εικόνες των αγοριών της επισημαίνοντας στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτηση πόσο πολύ της λείπουν τα παιδιά της.

“Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου! Ανυπομονώ να σας πάρω αγκαλιά και να μπορω και πάλι να σας φροντίσω, αφού πρώτα θα έχω φροντίσει την υγεία μου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Φίλοι μου ο κορωνοϊος δεν κάνει διακρίσεις, πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο πάντα με απρόβλεπτες συνέπειες! Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε οργανισμός αντιδρά και προσβάλλεται διαφορετικά… Φοράμε μάσκα παντού τηρούμε τους κανόνες υγιεινής! Σεβόμαστε τον εαυτό μας, την οικογένεια μας, όλους τους συνανθρώπους μας… Χωρις υπερβολες, τρελα και αγχος. Απλά προσέχουμε!

Μπορούμε και να δουλευουμε, μπορούμε και να διασκεδάζουμε… Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με προσοχή και σεβασμό. Λίγους μήνες πίσω θυμάμαι δεν το πίστευα ή έστω πίστευα ότι είναι κάτι απλό δίχως σημασία, κάτι που δεν αποτελεί κίνδυνο. Έχουν περάσει 12 μέρες από τοτε που νόσησα… 12 πολυ δυσκολες μερες για μένα… Στις 24 του μήνα την Δευτερα βγήκα θετική στον COVID. Το διαισθανομουν πριν πάρω τα αποτελέσματα γιατί αυτό που ένιωθα έχοντας όλα τα συμπτώματα ήταν υπερβολικά δυσάρεστο και καθόλου φυσιολογικό και αναμφισβήτητα επικίνδυνο.

Είναι ευλογία να νιώθεις, να αισθάνεσαι υγιής… να αναπνέεις δίχως δυσκολία. Να γελάς, να χαίρεσαι τη ζωή. Θλίβομαι για όλους τους συνανθρώπους μου που ταλαιπωρούνται από τον ιό, είτε πιο βαριά,  είτε πιο ήπια. Θλίβομαι για τους συνανθρώπους μου που μετά από τόσους θανάτους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, δεν προσέχουν, δεν προστατεύουν και δείχνουν τόσο προκλητικά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία τους. Ας σεβαστούμε το δωρο της ζωή λίγο παραπάνω για το καλο όλων. Σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και τα μηνύματα συμπαράστασης”, έγραψε χαρακτηριστικά. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Αγγελική Ηλιάδη νωρίτερα μίλησε και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, λέγοντας πως ήταν εξ αυτών που ήταν πιο δύσπιστοι όσον αφορά στον ιό και επεσήμανε πόσο ντρέπεται τώρα που το παραδέχεται ούσα παθούσα. 


 

Tags αγγελική ηλιάδη, παιδια, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, νικος ευαγγελατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0034 s (227 Queries.) // Parse time: 1.3255 s // Total time: 3.3289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X