Τζένη Μπαλατσινού: Μάθαμε πότε γεννάει!


Τζένη Μπαλατσινού: Μάθαμε πότε γεννάει!

Οι πρώτες δηλώσεις της εγκυμονούσας παρουσιάστριας

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξαν τις προηγούμενες ημέρες να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα της ζωής τους πως σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτα και του γάμου τους.

Το ζευγάρι 14 μήνες περίπου μετά τον γάμο του περιμένει το μωράκι του και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένοι στα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του “Star” ο πελαργός αναμένεται γύρω στα Χριστούγεννα και σε τηλεφωνική επικοινωνία που ήρθε δημοσιογράφος του καναλιού με την Τζένη Μπαλατσινού δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, επισημαίνοντας πως όλο αυτό το διάστημα απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίες για να διαχειριστεί και κάποιες δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις. Όσον αφορά στο φύλο του μωρού που περιμένουν, σύμφωνα με δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια σε ραδιφωνική εκπομπή ανέφερε πως σύντομα θα γεννηθεί ο Κικίλιας Junior αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως περιμένουν αγόρι.

Να θυμίσουμε πως η Τζένη Μπαλατσινού έχει άλλα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλου, την 23χρονη Αμαλία, την 21 ετών Αλεξάνδρα και τον 13χρονο Μάξιμο.

Tags τζενη μπαατσινου, βασιλης κικιλιας, μωρο, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3815 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6192 s // Total time: 4.0007 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X