Μόλις έσπασε ένα σπυράκι; Αυτό πρέπει να κάνεις…


Μόλις έσπασε ένα σπυράκι; Αυτό πρέπει να κάνεις…

Πρόλαβε τον ερεθισμό και την μόλυνση της επιδερμίδας σου.

Σε όλες μας ανεξαιρέτως έχει τύχη να σπάσουμε ένα ενοχλητικό σπυράκι το οποίο «κοσμούσε» για μέρες το πρόσωπο μας. Η αλήθεια είναι πως εκείνη την στιγμή, αυτό που θέλεις πιο πολύ είναι να απομακρύνεις την ακμή από την επιδερμίδα σου χωρίς να σκεφτείς τις επιπτώσεις. Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μετά για να προλάβεις τον ερεθισμό και την μόλυνση της επιδερμίδας σου;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις…

Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζεις πως σπάζοντας ένα σπυράκι κάνεις περισσότερο κακό αφού τα βακτήρια θα κατακλίσουν την επιδερμίδα σου προκαλώντας ακόμη πιο πολύ ακμή.

Επιπλέον ρισκάρεις να προκαλέσεις σημάδια, αλλά και ερυθρότητα και οίδημα στην περιοχή.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις την περιοχή με ένα ήπιο cleanser gel για να απομακρύνεις ρύπους και λιπαρότητα.

Στη συνέχεια σου προτείνουμε, να εφαρμόσεις ένα acne patch, το οποίο εκτός από το ότι θα σε αποτρέψει να ακουμπήσεις το σπυράκι ξανά, θα λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας μεταξύ της ακμής και του περιβάλλοντος.

Για να μειώσεις τυχόν υπερμελάγχρωση εμπιστεύσου προϊόντα με σαλικυλικό οξύ ή γλυκολικό οξύ, που θα καθαρίσουν σε βάθος τους πόρους και θα κάνουν χημική απολέπιση. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς την εφαρμογή του αντηλιακού, καθώς τα συστατικά αυτά προκαλούν φωτοευαισθησία.

Tags προσωπο, Ομορφια, ΣΠΥΡΑΚΙ, face, beauty, skin, επιδερμίδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1941 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4332 s // Total time: 2.6273 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X