Γιώργος Καπουτζίδης: "Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ να..."


Γιώργος Καπουτζίδης: "Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ να..."

Η άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στο κοινό εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες, 7 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της ΕΡΤ “φλΕΡΤ” με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος θέλοντας να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά όσον αφορά στη σεξουαλική ταυτότητα, αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη.

“Θέλω να ξέρετε πως η δικιά μου η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρω αν το ήθελα. Και επίσης είχα τη χαρά, την τιμή να έχω γονείς δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος είναι πολύ χαμηλά”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (17.35):

Tags γιωργος καπουτζιδης, ομοφιλοφιλια, φλερτ, ερτ, εκπομπη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6190 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7030 s // Total time: 3.3220 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X