Δες το δικό μου μυστικό για την επαναφορά των ταλαιπωρημένων μαλλιών μετά το καλοκαίρι!


Δες το δικό μου μυστικό για την επαναφορά των ταλαιπωρημένων μαλλιών μετά το καλοκαίρι!

Back to routine!

Καλές οι διακοπές, καλή η ηλιοθεραπεία και οι ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα, αλλά η πολλή έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με το αλάτι, έχουν αφήσει εμφανή σημάδια στα μαλλιά σου, είμαι σίγουρη ότι το έχεις παρατηρήσει και εσύ αυτό. Όσο και να ήθελες να τα προσέξεις, μπορεί και να το έκανες καθημερινά χρησιμοποιώντας διάφορα προϊόντα μαλλιών για την προστασία από τον ήλιο, ίσως να μην τα κατάφερες ούτε και φέτος. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σου λέω ότι είναι δύσκολο να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τα 40άρια του καλοκαιριού!

Αυτό που έχεις να κάνεις όμως, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα σου, είναι να επισκεφθείς τον κομμωτή σου για μία full περιποίηση για επανόρθωση της τρίχας, για μία "ολική επισκευή" όπως το αποκαλώ εγώ! Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική εποχή για ανανέωση και μία αλλαγή θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και σίγουρα με πιο λαμπερά μαλλιά.

Έτσι λοιπόν, επισκέφθηκα τον κομμωτή μου, τον Χρίστο Αρτεμίου, και αφέθηκα στα χέρια του χωρίς να κάνω καμία απολύτως ερώτηση. Απλά τον είχα ενημερώσει από πριν ότι τα μαλλιά μου είναι πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά άρα το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν η ενυδατική θεραπεία. Καλό είναι να συνεχίζουμε την ενυδάτωση και στο σπίτι για να επανέλθουν πλήρως, ίσως με μία μάσκα μαλλιών ανάλογα τις ανάγκες σου, ή ακόμη και κάτι πολύ απλό που όλες έχουμε στο σπίτι και αυτό είναι το ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας.

Στη συνέχεια πέρασε το colour touch, αν δεν γνωρίζεις τι είναι θα σου πω αμέσως, είναι ημιμόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία και είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους ή ακόμη και για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν συχνά μικρές αλλαγές μιας που το συγκεκριμένο προϊόν φεύγει με τα λουσίματα. Εγώ προσωπικά το κάνω για περισσότερη λάμψη και ζωντάνια της τρίχας καθώς δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου από τη ρίζα.

Το τελευταίο βήμα είναι και το καλύτερο μου. Ξέρεις γιατί; Γιατί χωρίς αυτό είναι σαν να και δεν έχεις κάνει όλα τα πιο πάνω. Φυσικά μιλάω για το καθάρισμα στις άκρες των μαλλιών σου. Κόβοντας τις ταλαιπωρημένες και ξηρές άκρες και αφαιρώντας την ψαλίδα χαρίζεις στα μαλλιά σου μία πιο υγιή εμφάνιση και συνάμα τα βοηθάς να "αναπνεύσουν καθαρό αέρα" έτσι ώστε να επανέλθουν πιο υγιή από ποτέ.

Υ.Γ. Τα μαλλιά είναιένα σημείο που αναδεικνύει μία γυναίκα και της τονώνει την αυτοπεποίθηση. Φρόντισε τα!

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, χριστος αρτεμιου, χρηστος αρτεμιου, μαλλιά, διασημοι, κομμωτήριο, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1811 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3244 s // Total time: 2.5055 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X