Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μάθαμε που θα μένουν μετά τον ερχομό του γιου τους! [βίντεο]


Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Μάθαμε που θα μένουν μετά τον ερχομό του γιου τους! [βίντεο]

Μας έλυσαν την απορία για το πώς θα διαχειριστούν την απόσταση

Ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά σε λίγο καιρό αναμένεται να υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα του παππού του, Σοφοκλής.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κορτζιά: 'Ετσι ανακοίνωσε στον Πιέρο την εγκυμοσύνη της! [βίντεο]

Η Μαρία Κορτζιά φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή “Έλα να δεις”, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε που θα ζήσουν με τον σύζυγό της όταν γεννηθεί το μωρό τους, καθώς αρκετά σενάρια έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα, με ένα εξ αυτών να θέλει τον ποδοσφαιριστή να παίρνει μεταγραφή σε κυπριακή ομάδα προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

“Με το καλό να γεννηθεί το μωρό μας, να ξέρουμε σίγουρα ότι είναι καλά, να έχουμε άδεια από τους παιδιάτρους και όταν θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει, θα ταξιδέψουμε. Θα πάμε εκεί που εργάζεται ο σύντροφός μου [...] Η ζωή η δική μας δεν ξέρουμε αύριο που θα είμαστε. Είτε είναι στη μία χώρα είτε στην άλλη, είτε κάποια στιγμή επιστρέψουμε στην Κύπρο κανείς δεν ξέρει. Τώρα λέω ότι θα ζήσουμε εκεί (σ.σ. στο Καζακστάν)”, είπε η νεαρή instagrammer. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0061 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0322 s // Total time: 0.0383 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X