Βασιλική Παπαμιχαήλ: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της [βίντεο]


Βασιλική Παπαμιχαήλ: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της [βίντεο]

Το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον.

Η Βασιλική Παπαμιχαήλ φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή της για τον γάμο ούσα διαζευγμένη.

Διαβάστε ακόμα: Ο απίστευτος λόγος που η Βασιλική Παπαμιχαήλ θέλει να κάνει διαλογισμό!

Η νεαρή ηθοποιός επεσήμανε πως παρόλο που ο δικός της γάμος οδηγήθηκε σε διαζύγιο δεν θα ήταν ποτέ αρνητική στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

“Η κοσμοθεωρία μου γύρω από τον γάμο δεν άλλαξε. Το ότι δεν στέριωσε κάτι, δεν μπορώ να αποθαρρύνω ένα κοριτσάκι που θέλει να παντρευτεί τώρα δεν μπορώ να στερήσω αυτή την ευτυχία, γιατί θεωρώ ότι ο γάμος είναι ευτυχία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, λέγοντας: “Ήμασταν δύο χρόνια παντρεμένοι [...] Το όλο διαζύγιο ήταν ήρεμο, ομαλό με διάλογο. Νομίζω πως ο διάλογος κράτησε ομαλό το επίπεδο. Συζητούσαμε τότε με τον Πέτρο. Υπήρχε διάλογος, κατανόηση. Μοιραστήκαμε κάποιες ανησυχίες. Τώρα είμαι πιο δυνατή. Στέκω πιο γερά στα πόδια μου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags βασιλικη παπαμιχαηλ, διαζυγιο, διασημοι, με αγαπη χριστιανα, Συνεντευξη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0006 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0206 s // Total time: 0.0211 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X