New Style Lift: Ο τρόπος για να δείχνεις νεώτερη!


New Style Lift: Ο τρόπος για να δείχνεις νεώτερη!

Θέλεις να φαίνεσαι 10 έως 20 χρόνια νεώτερη με φυσικό αποτέλεσμα και χωρίς πόνο;

Τότε το NEW STYLE LIFT είναι αυτό που ονειρευόσουν!

Ας το θέσω μάλλον καλύτερα… Αυτό που ονειρευόμαστε!

Το ilovestyle.com επικοινώνησε με τον Δρ. Νεόφυτο Δημητριάδη όπου μας εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια για την νέα θεραπεία που αγαπήθηκε πιο πολύ τον τελευταίο καιρό.

Το NEW STYLE LIFT, μια χειρουργική τεχνική διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου και λαιμού, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα καθώς επιτρέπει επίσης την επιστροφή στον εργασιακό χώρο μέσα σε λίγες ημέρες, χωρίς μώλωπες και αναγκαστική διακοπή της εργασίας, κάτι που απαιτεί ένα κλασικό λίφτινγκ.

Η διαδικασία του NewStyleLift προσαρμόζεται στο κάθε άτομο ξεχωριστά επιτυγχάνοντας την επιθυμητή αλλαγή στην ηλικία του προσώπου, των ματιών και της περιοχής του λαιμού ενώ παράλληλα τονίζει και αναδεικνύει το αποτέλεσμα μιας πιο φυσικής και αναζωογονημένης εμφάνισης. Παρέχει επίσης μια εναλλακτική επιλογή στη φροντίδα της ομορφιάς με έναν πιο οικονομικό τρόπο.

Το New Style Lift διαρκεί περίπου 1:30 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί πόνο ενώ παράλληλα επιτρέπει την ταχεία ανάρρωση. Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις λίγων ημερών ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντα της καθημερινότητάς του.

Το όνειρο για ένα πολύ νεότερο πρόσωπο γίνεται πραγματικότητα με μια ασφαλέστερη και πιο προσιτή προσέγγιση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές για facelift, necklift, minilift και eyelift.


 
Neophytos C DemetriadesMD,DDS, MSc
Facial Cosmetic Surgery
Oral and Maxillofacial Surgery
Webside: www.cyprusfacialsurgey.com
Email:      info.cyprusfacialsurgery.com
Tell :70007484

Tags new style lift, νεοφυτος δημητριαδης, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8563 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2884 s // Total time: 2.1448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X