Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ μιλάει πρώτη φορά για την απώλεια του παιδιού τους [βίντεο]


Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ μιλάει πρώτη φορά για την απώλεια του παιδιού τους [βίντεο]

Όλα όσα είπε για το συμβάν που τους στοίχισε.

Στην αποβολή του πρώτου της παιδιού μαζί με τον αγαπημένο της Κώστα Σόμμερ, μίλησε για πρώτη φορά η Βαλεντίνη Παπαδάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

Η 25χρονη makeup - artist, μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως έγινε η πρώτη γνωριμία με τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε τι της αρέσει πάνω στον αγαπημένο της.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Σόμμερ: Η σύντροφός του απέβαλε το μωράκι που περίμεναν

Όσον αφορά την απώλεια του παιδιού τους, δήλωσε τα ακόλουθα: Στη δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το περάσαμε πολύ γρήγορα. Είναι κάτι το οποίο εγώ δεν το περίμενα όλα αυτό. Μέσα από αυτό είδα και τον Κώστα διαφορετικά και τώρα θέλω πολύ. Έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να το θέλουμε πάρα πολύ και ξαφνικά μετά από αυτό δεθήκαμε και δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά, Θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα".

Μάλιστα μίλησε για το πως ανακάλυψε την εγκυμοσύνης της αναφέροντας: "Όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό. Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά”. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags κωστας σομμερ, αποβολη, συντροφοσ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2306 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6652 s // Total time: 3.8959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X