Clarins Total Eye Lift: Συμπύκνωμα ανόρθωσης για την περιοχή του ματιού


Clarins Total Eye Lift: Συμπύκνωμα ανόρθωσης για την περιοχή του ματιού

Δημιουργημένοι για όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες.

Με 10,000 κινήσεις την ημέρα και 22 μύες, τα μάτια σας είναι σαν εσάς: υπερδραστήρια, εκφραστικά και φωτεινά. Μπορούν χωρίς καμιά προσπάθεια να φωτίσουν το πρόσωπό σας. Είναι όμως και πολύ εύθραυστα. Από την ηλικία των 25 μπορείς να δεις τα πρώτα σημάδια του χρόνου και της κούρασης!

Η Clarins συστήνει την Total Eye Lift. Δημιουργημένοι για όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες, αυτή η εξαιρετική φροντίδα για το μάτι αναλαμβάνει όλα που μπαίνουν στην μέση για μια φωτεινή περιοχή του ματιού: φουσκώματα, μαύροι κύκλοι, λεπτές γραμμές και ρυτίδες ακόμα και σύσφιξη. Τα εργαστήρια της Clarins συνδυάζουν μοναδικά βοτανικά συστατικά για να σας προσφέρουν μια εξαιρετική θεραπεία για τη περιοχή του ματιού.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γι’αυτό και η Clarins βασίζεται στον υψηλής απόδοσης συνδυασμό δύο ενεργών συστατικών – οργανική harugana και εκχύλισμα από cassie wax –για διπλή σύσφικτική δράση και δράση λείανσης. Μέρα με την μέρα τα μάτια φαίνονται πιο ανοιχτά και οι βλεφαρίδες πιο ανορθωμένες.

94% των συστατικών έχουν φυσική προέλευση. Μια ελαφριά, απαλή σαν balm υφή με την φρεσκάδα ενός τζελ και τις απαλές ιδιότητες μια κρέμας. Απορροφιέται εύκολα από το δέρμα και βοηθά ακόμα και με την εφαρμογή του μακιγιάζ και την διάρκεια. Απόλυτα άνετο, θρεπτικό και ελαφρύ όσα σε ένα. Αποτελεσματικότητα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Tags Clarins Total Eye Lift, beauty, eye lift, clarins, total eye lift, Ομορφια, προσωπο, ματια, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3152 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6159 s // Total time: 2.9311 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X