Τι θα φέρει ο μήνας Οκτώβριος για όλα τα ζώδια!


Τι θα φέρει ο μήνας Οκτώβριος για όλα τα ζώδια!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
(21/3-20/4)
Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, συνεχίζει να κινείται ανάδρομα και μπορεί να σου βάλει εμπόδια στο δρόμο. Το τετράγωνό του με τον Δία προκαλεί νεύρα. Ο Δίας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ανώτερα στην ιεραρχία πρόσωπα στη δουλειά. Ο Ερμής, από τις 14, γυρίζει ανάδρομος και δημιουργεί προβλήματα σε συναλλαγές. Η νέα Σελήνη στις 16 επιδεινώνει την κατάσταση. Απόφυγε τις σοβαρές κινήσεις και διαμάχες. Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες των άλλων. Μείνε με τα πόδια στη γη και δες εκ νέου τα σχέδιά σου. Βρες λύσεις στα προβλήματά σου μέσα από το διάλογο. Απόφυγε τις εγωιστικές συμπεριφορές και ξεκαθάρισε κάθε παρεξήγηση.

Τip: Μην το παρακάνεις, γενικώς!

ΤΑΥΡΟΣ
(21/4-21/5)
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 3, βλέπεις τον έρωτα με πιο πρακτικό, αναλυτικό, κριτικό τρόπο. Ο Άρης συνεχίζει να κινείται ανάδρομα και σου κλέβει ενέργεια. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει γκρίνια στη σχέση σου αλλά δεν εμποδίζει τον επαγγελματικό τομέα. Κάνε ένα βήμα πίσω για να δεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Προσπάθησε να συσφίξεις τις σχέσεις με το ταίρι σου. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βοηθούν σ’ αυτό. Οργανώσου, σκέψου, ξέρεις πλέον πού πας και τίποτα δε σε σταματά. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να απελευθερωθείς από οτιδήποτε δε σου ταιριάζει, επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και μπορείς να προχωρήσεις σημαντικά σχέδια.

Tip: Ένα οικείο πρόσωπο μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(22/5-21/6)
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, γυρίζει ανάδρομος στο Σκορπιό, από τις 14, και σε αποσυντονίζει. Θέλεις να ασχοληθείς με κάτι νέο επαγγελματικά, η ρουτίνα σε σκοτώνει. Ας είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου και σε οποιαδήποτε αλλαγή, καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομα. Οι καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα. Όμως, διαθέτεις δύναμη και είσαι αποτελεσματική, αυθόρμητη. Έχεις φτερά και στην πλάτη. Η Αφροδίτη, από τις 3 στην Παρθένο, ανακινεί καταστάσεις του παρελθόντος. Ο Ουρανός ενισχύει τη δίψα σου για αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Ο Δίας και ο Κρόνος φέρνουν ερωτήματα. Μείνε σε σχέσεις που το αξίζουν. Άκου το ένστικτό σου. Έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη δράση και εκπλήξεις.

Τip: Προσοχή σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6-22/7)
Με το τετράγωνο Ήλιου/ανάδρομου Άρη/Δία μπορεί να νιώθεις παγιδευμένη ανάμεσα στις ανάγκες του σπιτιού, τις απαιτήσεις της καριέρας και τις προσδοκίες του συντρόφου σου. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν το περιβάλλον σου. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14, δε βοηθά το μυαλό να είναι καθαρό. Η νέα Σελήνη στις 16 φέρνει συγκρούσεις. Είναι ένας δυναμικός μήνας με πολλές δραστηριότητες. Θέλεις όλα να τα ελέγχεις, να τα κατευθύνεις και δεν ξεκουράζεσαι. Πρόσεχε, γιατί οι δυνάμεις σου μπορεί να μην είναι αρκετές, παίρνε ανάσες και σκέψου καλά πριν κινηθείς. Η αξία σου δε φαίνεται από αυτά που κάνεις ή δεν κάνεις, αλλά από αυτό που είσαι. Η Αφροδίτη, από τις 3, σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες.

Τip: Προσοχή στην υγεία και στα ατυχήματα.

ΛΕΩΝ
(23/7-23/8)
Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14, δε σε αφήνει να σκεφτείς πρακτικά. Μείνε σταθερή εκεί όπου μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα, στο σπίτι ή στη δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς οικογενειακές υποθέσεις. Βρίσκεσαι σε μια δύσκολη φάση εξέλιξης. Μην πτοείσαι από τα αρνητικά λόγια άλλων. Η Αφροδίτη, από τις 3, θα σε βοηθήσει να οργανωθείς οικονομικά. Κάποια ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Απόφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου. Δες τη ζωή από την καλή της πλευρά. Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη και να μη σου δίνονται τα κίνητρα για να προχωρήσεις. Ο Ουρανός σε σπρώχνει να κάνεις αλλαγές στην εργασία. Ο Ποσειδώνας σου ζητά να είσαι συνετή σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά.

Tip: Ο ανάδρομος Άρης σε «ρίχνει». Ξεκουράσου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24/8-23/9)
Αυτόν το μήνα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σε απογειώνουν. Με τον Ερμή, μέχρι τις 13, ευνοούνται συναλλαγές, συναντήσεις, συνεννοήσεις, ανάλυσε τις καταστάσεις. Στην ανάδρομη πορεία του, από τις 14, απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια και να κάνεις συμφωνίες. Με τον Άρη, βγαίνεις από το καβούκι σου και δείχνεις θαρραλέα. Ικανοποιείς τους γύρω σου και ξεχνάς τον εαυτό σου. Πάρε το χρόνο σου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, βάλε προτεραιότητες, προχώρα τα σχέδιά σου, τα άστρα σε στηρίζουν. Νέες προοπτικές ανοίγονται σ’ εσένα. Με την Αφροδίτη, από τις 3 στο ζώδιό σου, γοητεύεις το ταίρι σου και διώχνεις κάθε σύννεφο.

Tip: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ
(24/9-23/10)
Με τον Ερμή, ως τις 13, προσπάθησε να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα βρεις λύσεις και διεξόδους σε επιχειρηματικά σχέδια. Από τις 14, που γυρίζει ανάδρομος, θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις συνεννοήσεις σου. Η νέα Σελήνη, στις 16 στο ζώδιό σου, φέρνει διλήμματα και λύσεις ίσως σε προβλήματα που εκκρεμούν. Η αντίθεση Ερμή και Ουρανού μειώνει την επικοινωνία, που είναι σημαντική για σένα. Ο Δίας και ο Πλούτωνας μπορεί να βελτιώσουν την κατάσταση σε οικογενειακά θέματα. Στηρίζεσαι σε κοντινά σου πρόσωπα σε περίπτωση ανάγκης. Τα άστρα ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Βλέπεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, είσαι παρορμητική, πρόσεχε τα λόγια σου να μην ξεπερνούν τις σκέψεις σου.

Τip: Ασχολήσου και λίγο με τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10-22/11)
Η αντίθεση του Άρη με Κρόνο και Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Είσαι θυμωμένη, απογοητευμένη και δεν μπορείς να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Το εξάγωνο Δία/Ποσειδώνα σε κάνει δημιουργική. Η Αφροδίτη, από τις 3, σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα λογικά. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14 στο ζώδιό σου, χειροτερεύει τις καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμη. Με τον Ήλιο, ως τις 22, μπορείς να κάνεις μια ενδοσκόπηση που θα σου βγει σε καλό, δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα. Προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπία στις σχέσεις σου. Ο Άρης φέρνει κούραση, απομονώσου και πάρε το χρόνο σου. Ανοίξου στο περιβάλλον σου και θα δεις πως οι λύσεις θα βρεθούν πιο γρήγορα.

Tip: Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23/11-21/12)
Με τον Ήλιο, ως τις 22, ενισχύεται η πνευματικότητα, η ισορροπία, η δικαιοσύνη, κάνεις σχέδια και είσαι δημιουργική. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, μπορεί να κάνεις παρασκηνιακές συζητήσεις ή λανθασμένες επικοινωνίες. Μπορεί να παρασύρεσαι από κάποια ανώτερα στην ιεραρχία πρόσωπα στη δουλειά και να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα. Το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο δεν είναι πολύ καλό. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς για τον εαυτό σου. Τα πράγματα καλυτερεύουν από τις 28, με την Αφροδίτη στο Ζυγό. Είσαι πιο συγκαταβατική και αμβλύνονται οι διαφορές. Αισθάνεσαι καλύτερα, είσαι πιο επικοινωνιακή και με καλύτερη διάθεση. Επικεντρώσου σε οτιδήποτε είναι σημαντικό. Έχεις πρωτότυπες ιδέες για να βάλεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου.

Tip: Η ενέργειά σου ξεχειλίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12-20/1)
Ο Άρης σου δίνει το χρόνο να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις. Κυριαρχεί η απαισιοδοξία και έχεις την αίσθηση πως κάθε σου προσπάθεια θα αποτύχει. Πιστεύεις πως δεν υπάρχει λύση στα προβλήματά σου, ωστόσο τα δυνατά σου συναισθήματα σε σώζουν τελευταία στιγμή. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14, κάνει πολύ δύσκολη την επικοινωνία και τη συνεννόηση με σημαντικά για εσένα πρόσωπα. Μην επηρεάζεσαι από τα λόγια των άλλων. Η νέα Σελήνη στις 16 σε κάνει εριστική με τους άλλους. Έχεις πολλή ενέργεια, αλλά τη διοχετεύεις λανθασμένα, βλέπεις άσχημα πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Επικεντρώσου στο φιλικό σου κύκλο, δες τα θετικά και όχι όλα όσα δεν προχωρούν. Αν κάποια πράγματα σε ρίχνουν, κινήσου. Οι αλλαγές δε γίνονται από μόνες τους.

Tip: Προσπάθησε να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(21/1-19/2)
Το εξάγωνο Δία/Ποσειδώνα ενισχύει τα οικονομικά σου. Με το τετράγωνο Άρη/Δία μπορείς να ανακαλύψεις κακές συμπεριφορές οικείων προσώπων και να τους κόψεις τον αέρα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και η διάθεσή σου δεν είναι καλή. Ο ανάδρομος Άρης κάνει άνω-κάτω ραντεβού και μετακινήσεις και αυτό χειροτερεύει με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14. Ας είσαι επιφυλακτική, γιατί υπάρχουν αναταράξεις. Πάρε το χρόνο σου να δεις την καλή πλευρά της ζωής. Προχώρα προς τους στόχους σου. Έχεις ανάγκη να σκεφτείς, να αναλύσεις. Οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα σου δίνει ανάσες οξυγόνου. Σπάσε τη ρουτίνα, γίνε εφευρετική. Προετοίμασε καταστάσεις για αργότερα, που τα πράγματα θα κυλούν πιο γρήγορα.

Tip: Είναι μήνας με αναποδιές.

ΙΧΘΥΕΣ
(20/2-20/3)
Ο ανάδρομος Άρης δυσκολεύει τα οικονομικά σου, απόφυγε άσκοπα έξοδα, κράτα ισορροπημένο το budget σου. Η Αφροδίτη, από τις 3 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα σε κάνει ονειροπόλα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, σχέδια για μακρινά ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, φιλόδοξα σχέδια και νομικά θέματα μπαίνουν σε φάση αναμονής. Το τετράγωνο Άρη/Δία σε κάνει υπερβολική. Προσοχή, γιατί ένας φίλος μπορεί να σε μπλέξει σε μια οικονομική υπόθεση και τα οικονομικά σου να τιναχτούν στον αέρα. Σταμάτα οτιδήποτε παλιό, μια σχέση ή μια δραστηριότητα που δε σε ικανοποιούν πια. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα.

Tip: Κάνε ένα νοικοκύρεμα στη ζωή σου.

Πηγή: shape.gr

Tags ζωδια, οκτώβριος, αστρολογικες προβλεψεις, μηνιαιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2917 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4486 s // Total time: 2.7403 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X