Παραμένει επίκαιρο το θέμα φεμινισμός


Παραμένει επίκαιρο το θέμα φεμινισμός

Μια απόλυση στάθηκε η αφορμή για να βγει στο προσκήνιο ένα συχνό φαινόμενο στους εργασιακούς χώρους απέναντι στις γυναίκες!

Σύγχρονες γυναίκες που όπως και οι άνδρες μορφώνονται για ένα καλύτερο μέλλον. Οι διακρίσεις όμως μεταξύ των δύο φύλων είναι φανερές ακόμα και στο 2020 που οι αλλαγές στις ζωές μας έφεραν τα πάνω κάτω! 

Βόμβα: Όταν η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού καναλιού Fox News Γκρέτσεν Κάρλσον απολύεται, μηνύει τον επικεφαλής του μιντιακού κολοσσού Ρότζερ Έιλς για σεξουαλική παρενόχληση. Καμία από τις πρώην συναδέλφους της όμως δεν μοιάζει πρόθυμη να τη στηρίξει.

Με την δυναμική Σαρλίζ Θέρον, την τολμηρή Νικόλ Κίντμαν και ακαταμάχητη Μάργκο Ρόμπι η ιστορία θα ειπωθεί από την άλλη πλευρά και θα συσταθεί ως πράξη εκδίκησης από τον γυναικείο πληθυσμό και δη, από το εκθαμβωτικό γυναικείο καστ που ενσαρκώνει τους πιο κομβικούς χαρακτήρες της υπόθεσης.

 

Η  ταινία Bombshell αποτελεί ένα είδος έκκλησης για ένα υγιές περιβάλλον εργασίας, ειδικά για τις γυναίκες. 

H Nova Cyprus έχει ετοιμάσει ένα εκρηκτικό αφιέρωμα τον Οκτώβριο με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα, "Βόμβα" ("Bombshell"), με πρωταγωνίστριες τις βραβευμένες Σαρλίζ Θέρον και Νικόλ Κίντμαν και την δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Μάργκο Ρόμπι, που θα προβληθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Τις καθημερινές του Οκτωβρίου, στις 22:00, θα προβάλλεται, από το Novacinema2HD, μία κορυφαία επιλογή από ξεχωριστές ταινίες στην καριέρα των τριών διακεκριμένων πρωταγωνιστριών. 

Mad Max: Ο δρόμος της οργής, The Last Face, Η Καρδερίνα, Destroyer, Αρπακτικά Πτηνά, Τερματικός Σταθμός.

Ολόκληρο το αφιέρωμα, με όλες τις παραπάνω ταινίες και με άλλες, θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο στην ειδική κατηγορία "Bombshell" στην υπηρεσία Νova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

 

 

Γράφει η Στέλλα Αντωνίου 

PR & Marketing Executive 

Nova Cyprus 
 

Tags nova cyprus, φεμινισμος, bombshell


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7763 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8192 s // Total time: 3.5955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X