Τέσσερις τρόποι για να "κρύψεις" τη ρίζα στα μαλλιά σου


Τέσσερις τρόποι για να "κρύψεις" τη ρίζα στα μαλλιά σου

Μην αγχώνεσαι εάν δεν έχεις κλείσει ακόμη ραντεβού με τον κομμωτή σου!

Σε όλες μας έχει τύχη να έχουμε κάπου να πάμε αλλά η ρίζα των μαλλιών μας να έχει κατέβει υπερβολικά πολύ. Μην αγχώνεσαι καθώς για όλα υπάρχει λύση.

Συγκεκριμένα, εμείς σήμερα μέσα από το missbloomgr βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τέσσερις τρόπου για να καλύψεις τη ρίζα σου, εύκολα και γρήγορα.

#1. Χρησιμοποίησε ένα καλυπτικό σπρέι

Μετά το ξηρό σαμπουάν, αυτά τα καλυπτικά σπρέι για τις ρίζες είναι τα επόμενα προϊόντα-σωτήρες σε κάθε μπουντουάρ. Κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις και με ένα μόνο ψέκασμα μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά τόσο τις ρίζες, όσο και τυχόν λευκές τρίχες. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Magic Retouch από τη L’Oréal Paris.

#2. Κάνε έξυπνο styling

Ξέχνα τα ίσια μαλλιά και πόνταρε σε επιμελώς ατημέλητες μπούκλες και messy updos με πλεξούδες που τείνουν να καμουφλάρουν ελαφρώς τις ρίζες.

#3. Διακόσμησε τα μαλλιά σου με ένα μαντήλι

Η μόδα φέτος ευνοεί τα lazy girls -που ξεχνούν να κλείσουν ραντεβού στο κομμωτήριο- και καλεί για διακόσμηση των μαλλιών με μαντήλια και μπαντάνες. «Ξέθαψε» τη φαρδιά μαύρη κορδέλα που φορούσες στα ’90s για ένα look αλά Bella Hadid, φόρεσε μια φαρδιά στέκα αλά Blair Waldrof ή διακόσμησε τα μαλλιά σου με μια μπαντάνα για να μιμηθείς το hairlook που είδαμε στο show του οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Φεβρουάριο.

#4. Άλλαξε χωρίστρα

Do it like Meghan Markle και άλλαξε χωρίστρα! Γιατί θα μας πεις. Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει αλλά στο σημείο που κάνεις συνήθως τη χωρίστρα, τα μαλλιά τείνουν συνήθως να δείχνουν πιο φλατ, με αποτέλεσμα η ρίζα να γίνεται πιο εμφανής. Άλλαξε λοιπόν χωρίστρα, φέρνοντας την από την άλλη πλευρά για να αποκτήσεις περισσότερο όγκο στη ρίζα και να την καμουφλάρεις ελαφρώς.

Tags ΡΙΖΑ, μαλλιά, Ομορφια, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3112 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3410 s // Total time: 2.6522 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X