Το βίντεο με το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη στο instagram


Το βίντεο με το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη στο instagram

Το αυστηρό μήνυμα μέσω βίντεο που έστειλε.

Το πρώτο βίντεο μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το μόνο μέσο πλέον που έχει για να κρατάει ζωντανή τη σχέση της με το κοινό που την αγάπησε και την αγαπάει.

Αφορμή για το βίντεο που είδαμε, στάθηκαν οι ψεύτικοι λογαριασμοί  με το όνομά της που υπάρχουν στα social media, με την Ελληνίδα παρουσιάστρια να μην κρύβει την δυσαρέσκεια της, καθώς υπάρχουν άτομα που εκμεταλλεύονται το όνομά της προς όφελός τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Βαλέρια, δημοσίευσε νέα εικόνα στο instagram και είναι κούκλα

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: “Τον τελευταίο καιρό με ρωτάτε για τους αρκετούς λογαριασμούς που υπάρχουν πια με το όνομα μου που δίνουνε δώρα, δίνουν χρήματα, αυτοκίνητα, κινητά και ότι άλλο μπορεί ο καθένας να σκεφτεί. Θα σας πω για ακόμη μια φορά, αυτό που σας έλεγα και μέσα από την εκπομπή. Έχω μόνο ένα λογαριασμό, είναι ο συγκεκριμένος στο Instagram, αυτός που δείχνει και ένα μπλε αγκιστράκι, δίπλα στο Ελένη Μενεγάκη. Όλα τα άλλα που λένε Ελένη Μενεγάκη και κάτι άλλο, δεν έχουν καμία σχέση με εμένα”, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελενη μενεγακη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8229 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4649 s // Total time: 3.2878 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X