Νέα σειρά περιποίησης προσώπου για προστασία και αναγέννηση της επιδερμίδας


Νέα σειρά περιποίησης προσώπου για προστασία και αναγέννηση της επιδερμίδας

H νέα σειρά Bee Radiant της Apivita με λευκή παιωνία και πατενταρισμένη πρόπολη προετοιμάζει το μέλλον της επιδερμίδας σου.

Η Apivita προχωρά σε ένα νέο επίπεδο προστασίας και αναγέννησης της επιδερμίδας παρουσιάζοντας της σειρά Bee Radiant με λευκή παιώνια και πατενταρισμένη πρόπολη.

H νέα αυτή σειρά απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τις λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες, το έντονα θαμπό δέρμα, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση που προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της. Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή, το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό.

Τέλος, η νέα Bee Radiant ενισχύει την άμυνα των κυττάρων, ενεργοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα καλά ενυδατωμένο, πιο ελαστικό, πιο φωτεινό, πιο ξεκούραστο και νεανικό πρόσωπο.

Η νέα σειρά Bee Radiant περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

Η Κρέμα-Gel Ελαφριάς Υφής για Σημάδια Γήρανσης & Ξεκούραστη Όψη προλαμβάνουν, καθυστερούν και επιδιορθώνουν τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες), αποκαλύπτοντας μια λαμπερή, σφριγηλή και ξεκούραστη επιδερμίδα.

Η Κρέμα Πλούσιας Υφής για Σημάδια Γήρανσης & Ξεκούραστη Όψη προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης αποκαλύπτοντας μια λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα. Παράλληλα, προστατεύει από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις ενώ θρέφει το ξηρό δέρμα.

Η Κρέμα Ματιών για Σημάδια Γήρανσης & Ξεκούραστη Όψη χωρίς άρωμα, αποκαθιστά λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες, δρα ενάντια στα σημάδια κούρασης και αρίζει λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

Ο Ορός Ενεργοποίησης Λάμψης για Ξεκούραστη Όψη προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης. Προσφέρει άμεση λάμψη που διαρκεί και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που ακτινοβολεί φρεσκάδα και προστατεύει από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τον Επαναστατικό Gel - Balm Νύχτας για Λείανση & Αναζωογόνηση. Το προϊόν αυτό αναζωογονεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας μέσω μιας προοδευτικής ήπιας απολέπισης, "γεμίζει" την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα πιο λείο, ξεκούραστο και νεανικό πρόσωπο. Τέλος, η μοναδική υφή δε βαραίνει τη λιπαρή επιδερμίδα και προσφέρει άνεση στη ξηρή επιδερμίδα. 

Η ολοκληρωμένη σειρά Bee Radiant διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο, στο The Apivita Experience Store, Στασικράτους 31, Λευκωσία καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης.

Tags apivita, apivita bee radiant, face, Anti-Aging, antiaging, beauty, Ομορφια, προσωπο, αντιγηρανση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7418 s (229 Queries.) // Parse time: 2.1347 s // Total time: 4.8765 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X