Tα τρυφερά λόγια της Άντρεας Κυριάκου για τα γενέθλια του μικρού Λαμπρινού [εικόνα]


Tα τρυφερά λόγια της Άντρεας Κυριάκου για τα γενέθλια του μικρού Λαμπρινού [εικόνα]

Η τούρτα που του ετοίμασε η ίδια.

Τα δεύτερα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, ο γιος του Γιώργου Μερκή και της Άντρεας Κυριάκου, Λαμπρινός, με τη ημέρα αυτή να είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον μικρό τους πρίγκιπα.

Η Άντρεα Κυριάκου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο istagram, μας έδειξε τη διαδικασία που έκανε από το βράδυ για να φτιάξει μόνη της τη τούρτα του Λαμπρινού, η οποία όπως μας αποκάλυψε ήταν Δούκισσα.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Τα παιχνίδια στο νερό με τον Λαμπρινό που λατρέψαμε [εικόνες]

Στη δημοσίευση που είδαμε το πρωί της Πέμπτης, η Κύπρια infulencer, μοιράστηκε μαζί μας την πιο γλυκιά εικόνα μαζί με το γιο της, στην οποία μαμά και γιος ποζάρουν μπροστά στη γαλάζια τούρτα τους.

Στη λεζάντα της εικόνας η Άντρεα Κυριάκου, έστειλε τις ευχές της στο παιδί της γράφοντας τα ακόλουθα: “Δεν γνωρίζω τα πάντα, αλλά δε ντρέπομαι να το παραδεχτώ, να ρωτήσω, να διαβάσω και να μάθω περισσότερα για σένα. Δεν είμαι η καλύτερη μαγείρισσα, αλλά μπαίνω καθημερινά στην κουζίνα και ανακαλύπτω νέες συνταγές για χάρη σου. Με τη ζαχαροπλαστική δεν είχαν συναντηθεί οι δρόμοι μας, αλλά μέχρι και τούρτα έφτιαξα για σένα. Δεν είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, αλλά είμαι η μαμά σου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όλο μου τον εαυτό για να είσαι εσύ καλά. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ απόλυτα και ολοκληρωτικά! Να μας ζήσεις ψυχή μου. Να σε έχει ο θεός καλά. Μόνο αυτό”. Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, αντρεα κυριακου, διασημοι, λαμπρινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0317 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3905 s // Total time: 2.4222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X