Αντώνης Αλεξανδρίδης: Μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του "Βig Brother" [βίντεο]


Αντώνης Αλεξανδρίδης: Μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του "Βig Brother" [βίντεο]

Καταθέτει τη δικιά του αλήθεια. 

Ένα μήνα μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”, ο πρώην διαγωνιζόμενος, Αντώνης Αλεξανδρίδης, καταθέτει τη δικιά του πλευρά, και τους ακριβείς λόγους που έχει φύγει από το reality αλλά και που τον έχουν κατηγορήσει.

Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο yοutube, το βράδυ της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου, ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του παιχνιδιού, ανέλυσε τα γεγονότα όπως συνέβησαν στο σπίτι του “Βig  Brother”, τα οποία και προκάλεσαν την επεισοδιακή οριστική εγκατάλειψη του.

Για το επίμαχο βίντεο που αναστάτωσε το πανελλήνιο, δήλωσε τα ακόλουθα: “Είναι ημέρα Κυριακή. Με καλούν στο δωμάτιο επικοινωνίας και εδώ έχουμε ένα τριπλοκομμένο βίντεο. Με ρώτησαν τι έχω να πω για τη συζήτηση, που έκανα με τα δίδυμα και τη φράση “αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς βιασμός” στην αρχή το πήρα για πλάκα και λέω δε κατάλαβα, ζήτησα να μου δείξουν ένα βίντεο για να καταλάβω, μου λένε “στο θυμίζω.. Λέω “δε μπορώ να καταλάβω”. Μου είπαν να βγω έξω και να γυρίσω μετανιωμένος να απολογηθείς. Βγαίνω και σκέφτομαι τι έχω πει, που το έχω πει και τι έχω κάνει. Μπαίνω μέσα χωρίς να ξέρω τι έχω κάνει.. Βγαίνω έξω και μου λένε “είναι η τελευταία σου ευκαιρία”. Βγαίνω έξω και τρώω ένα μπισκότο όπως φαίνεται στο βίντεο. Με ξαναφωνάζουν και μου λένε ότι πρέπει να φύγω. Ρώτησα γιατί και δε μου εξήγησαν…” Ο ίδιος μάλιστα τόνισε: "Με φώναξε ο ένας από τους δίδυμους και με ρώταγαν για δικά τους θέματα που είχαν. Τους είπα αρχικά να το πάρουν στην πλάκα. Τους είπα ότι εγώ το έχω δει στην πλάκα, άμα κάτσεις λέω να ασχοληθείς εδώ μέσα μπορείς να πηγαίνεις κάθε βράδυ με άλλη μέχρι να αδειάσει το πακέτο εννοώντας το πακέτο τον προφυλακτικών που μας έδωσαν από την παραγωγή. Και άρχισα να κάνω νοήματα με το Χάος, έχουμε αλλάξει στόμφο και κάνουμε πλάκα και λέω “κάθε βράδυ με άλλη”, το κόβω και λέω “βιασμός” δεν είπα βίασμα. Έκανα πλάκα, φυσικά και δε γίνεται πλάκα με αυτή τη λέξη… Ας βγει μια γυναίκα να πει ότι της έχω τραβήξει μια τρίχα από τα μαλλιά γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, Τη λέξη την είπα, αλλά πως την είπα.. Και έχω βγει να κατηγορούμαι από όλη την Ελλάδα., έχουμε τόσα προβλήματα και ασχολήθηκαν με εμένα, έφτασε το θέμα στη Βουλή. Δεν κατηγορώ καμία παραγωγή και κανένα κανάλι, δικηγόρο έχω βάλει για αυτούς που μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα'. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πιο κάτω:

Tags big brother, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1138 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4816 s // Total time: 3.5954 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X