Πως έζησα τα βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019"


Πως έζησα τα βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019"

Οι προετοιμασίες μου και η παρουσία μου στην εκδήλωση   

Έφτασε λοιπόν η μέρα που έγινε θεσμός εδώ και 15 χρόνια, τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019”.  Μία μέρα σημαντική που επιβραβεύει το έργο που κάνουν όλες αυτές οι γυναίκες και σίγουρα αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα. 

Φέτος ήταν διαφορετικά! Με πολλές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας και με επιτυχία αυτή τη βραδιά τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.  

Από νωρίς άρχισα να ετοιμάζομαι για να είμαι στην ώρα μου και να βεβαιωθώ ότι όλα θα ήταν έτσι όπως έπρεπε να είναι. Κάμερα, φώτα, μικρόφωνο και τη μάσκα μου που πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Αυτά ήταν τα πράγματα που σκεφτόμουν πριν φύγω από το σπίτι! Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με είχε κυριεύσει το άγχος μιας που όλα θα ήταν διαφορετικά φέτος, αλλά με το που έφτασα εκεί είχε εξαφανιστεί διά μαγείας. 

Ήρθαν λοιπόν στο σπίτι οι αγαπημένοι μου συνεργάτες, που ποτέ δεν μου έχουν αρνηθεί τίποτα, και αρχίσαμε την προετοιμασία. Ο Χρίστος ανέλαβε την επιμέλεια των μαλλιών και η Έλενα την επιμέλεια του μακιγιάζ. Φυσικά το φόρεμα μου δεν θα μπορούσε να μην είναι από την αγαπημένη μου σχεδιάστρια μόδας, Έφη Παπαϊωάννου, η οποία είναι πάντα δίπλα μου. Καθώς ετοιμαζόμουν, είπαμε και τα νέα μας αφού είχε πολύ καιρό να τους συναντήσω, και εκεί κατάλαβα πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή μας και πως έχουμε όλοι προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Χωρίς να αντιληφθώ πόσο γρήγορα είχε περάσει η ώρα, όταν έχεις καλή παρέα φαίνεται, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω μία άλλη Κλέλια!  

Πιο κάτω σου βάζω μερικές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και από την εκδήλωση και θα καταλάβεις και εσύ αυτό που σου λέω!

Υ.Γ.  Επιβράβευσε και εσύ τη δική σου μητέρα, αδερφή, συνάδελφο, φίλη, γυναίκα, για το έργο και τον αγώνα που δίνει καθημερινά. Δώσε της μία σφιχτή αγκαλιά και πες της ένα μπράβο για το έργο που κάνει καθημερινά, όποιο και αν είναι αυτό!

Love, 

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, madame figaro γυναικες της χρονιας 2019, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8365 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4222 s // Total time: 2.2587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X