H "Πεθερά" μας μίλησε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο ΣΙΓΜΑ!


H "Πεθερά" μας μίλησε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο ΣΙΓΜΑ!

Δείτε τι είπε η Έλενα Γαλαταριώτη στο ilovestyle.com   

Η Κύπρια “Πεθερά”, κατά κόσμο Έλενα Γαλαταριώτη που γνώρισε τεράστια επιτυχία το προηγούμενο διάστημα μέσα από τα διαδικτυακά της βίντεο που έγινε viral, κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ στις 19 Οκτωβρίου, στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. 

Η ίδια μίλησε στο ilovestyle.com λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα για το νέο της εγχείρημα. 

Πως προέκυψε η ιδέα για να μεταφερθεί η “Πεθερά” στη μικρή οθόνη;

Μετά από την μεγάλη ανταπόκριση που έτυχαν τα 10 διαδικτυακά βιντεάκια της «Πεθεράς» οι προτάσεις που είχα συμπεριλάμβαναν: θεατρική κωμωδία, κινηματογραφική ταινία μικρού  μήκους, συγγραφή βιβλίου καθώς και τηλεοπτική σειρά με θέμα την Πεθερά. Αποδέχθηκα δυο εξ΄ αυτών την τηλεοπτική σειρά και φυσικά την συγγραφή βιβλίου. Όσον αφορά στην τηλεοπτική μεταφορά, θεωρώ πως η καλύτερη και πιο επαγγελματική πρόταση που είχα,  ήρθε από την Galinis Productions αφού μου ζητήθηκε να αναλάβω πλήρως το σενάριο και ταυτόχρονα μου δόθηκε η καλλιτεχνική ελευθερία να δημιουργήσω. Η Galinis Productions με εμπιστεύτηκε ουσιαστικά να μεταφέρω την πεθερά αυτούσια - όπως εγώ την είχα ήδη “γεννήσει” μέσα στο μυαλό μου και στα βιντεάκια μου.

Πως ήταν οι πρώτες ημέρες στα γυρίσματα, καθώς όπως ακούσαμε σε πρόσφατη τηλεοπτική σας συνέντευξη, είχατε ενδοιασμούς στο να αυτοπροβληθείτε; 

Ακόμα έχω! Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό. Είμαι άνθρωπος της “μοναχικής γραφής” και δεν σου κρύβω ότι η προβολή με αποσυντονίζει λίγο. Όσον αφορά στα γυρίσματα, έχω δίπλα μου εξαιρετικούς ανθρώπους που με στηρίζουν, όπως τον σκηνοθέτη της σειράς, Πάρι Προκοπίου, τους ηθοποιούς που λαμβάνουν μέρος στην σειρά αλλά και τον Δημήτρη Τοκαρή, ο οποίος έχει την επιμέλεια και την τηλεοπτική μεταφορά των σεναρίων μου. Θεωρώ τον εαυτό μου απίστευτα τυχερό, που συνεργάζομαι με όλους αυτούς , οι οποίοι είναι πάνω απ΄ όλα άνθρωποι και μετά καλλιτέχνες. 

Τι διαφορές θα υπάρχουν στην τηλεοπτική εκδοχή της “Πεθεράς” από την ιντερνετική; 

Η μεγαλύτερη διαφορά  εγγυείται στο γεγονός ότι στην σειρά υπάρχει πληθώρα ηθοποιών, guest stars αλλά και χώροι στους οποίους θα διαδραματίζεται η καθημερινότητα των πρωταγωνιστών. Παρόλα ταύτα, η προσπάθεια μου ως σεναριογράφος είναι να μεταφέρω τον χαρακτήρα της Πεθεράς στην τηλεόραση όπως τον δημιούργησε ο κόσμος στο μυαλό του, δηλαδή  μιας γυναίκας επεμβατικής, υπερβολικής ίσως και παράλογης. Αυτή τη γυναίκα μεταφέρω στην τηλεόραση προσπαθώντας να παραμείνω συνεπής στον χαρακτήρα που αγάπησε  ο κόσμος. Το στοιχείο του “sit-down comedy”  θα μεταφερθεί στην τηλεοπτική εκδοχή μέσα από βιντεάκια που θα παίζουν συνήθως στην έναρξη του επεισοδίου.

Περιμένατε να έχετε τέτοια απήχηση, όταν ξεκινήσατε να γυρίζετε τα βίντεο σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Φυσικά και όχι! Όλα ξεκίνησαν για πλάκα και στη συνέχεια έγινε αυτό που έγινε. Καμιά φορά όμως σκέφτομαι πως όλα έγιναν για κάποιο λόγο….

Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση που δεχτήκατε εξαιτίας της “Πεθεράς”;

Α, καλά, έχουν δει πολλά τα μάτια μου τόσο από μηνύματα όσο και από  τις χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Ο κάθε ένας από εμάς έχει τα δικά του βιώματα και τις δικές του υποκειμενικές αντιλήψεις περί χιούμορ και τέχνης και είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό. Είναι αδιανόητο  να αρέσει σε όλους η Πεθερά, πραγματικά αδύνατον. Δέχθηκα πολλές ακραίες αντιδράσεις ειδικά στην αρχή όταν δεν κατανοούσε αρκετός  κόσμος ότι ήταν σάτιρα και όχι πραγματικότητα. Νομίζω όμως ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις ήταν η επιτυχία της Πεθεράς. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι “There is no negative publicity”…..

Γνωρίζουμε ότι είστε κειμενογράφος και ότι ασχολείστε κυρίως με τη συγγραφή. Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το project της “Πεθεράς” που θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας; 

Όταν κλείσει ο κύκλος της πεθεράς θα καταφύγω και πάλι στην μεγάλη μου αγάπη που είναι η συγγραφή βιβλίων. Πέραν αυτού έχω ήδη τρία τηλεοπτικά σενάρια, κωμωδίες, τα οποία όταν έρθει ο χρόνος και οι κατάλληλες συνθήκες θα  πάρουν κι εκείνα το δρόμο τους.


 

Tags ελενα γαλαταριωτη, πεθερά, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, πρεμιέρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1935 s (290 Queries.) // Parse time: 0.5371 s // Total time: 3.7306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X