Η ώρα της μεγάλης αλλαγής! Αποθήκευσε τα καλοκαιρινά σου ρούχα


Η ώρα της μεγάλης αλλαγής! Αποθήκευσε τα καλοκαιρινά σου ρούχα

Έφτασε αυτή η στιγμή του χρόνου!  

Όπως πολλά ζευγάρια της ηλικίας μας έτσι και εμείς δεν έχουμε φτιάξει ακόμη το δικό μας σπίτι ωστόσο έχουμε την φωλίτσα μας, ένα μικρό διαμέρισμα. Τονίζω το μικρό και θα σου εξηγήσω αμέσως τώρα το γιατί. Εκ των πραγμάτων ένα μικρό διαμέρισμα δεν έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και συνάμα δεν φτάνουν οι ντουλάπες για τα ρούχα και όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να έχει μία γυναίκα! Αχ αυτά τα ντουλάπια! Σκεφτήκαμε λοιπόν έξυπνες λύσεις για να σωθούμε από τον "εφιάλτη" της αλλαγής της ντουλάπας ανάλογα με την εποχή. Πάλι όμως δεν φτάνουν! 

Παρόλα τα κουτιά αποθήκευσης που έχουμε πάρει, τις παπουτσώθηκες, τα επιπλέον ντουλάπια, η λύση ήταν μία…να πάμε στο πατρικό μου τα ρούχα που δεν είναι της εποχής.  Έλα που όμως ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσουμε τα ανάλαφρα φορέματα του καλοκαιριού με ζεστά ρούχα. Ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει και σίγουρα δεν θέλω να μείνω την τελευταία στιγμή και να σκαλίζω την ντουλάπα για να βρω κανένα πουλόβερ να με ζεστάνει. H οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας τον χειμώνα είναι πιο σημαντική από ποτέ, επειδή τα χειμωνιάτικα ρούχα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ότι τα καλοκαιρινά μας.  

Δειλά δειλά άρχισα να συμμαζεύω τα καλοκαιρινά μου ρούχα, αυτά που ξέρω ότι σίγουρα δεν θα χρειαστώ, για να κάνω χώρο και να βολέψω τα χειμερινά. Αλήθεια πόσο πολύ βαριέσαι να κάνεις αυτή τη διαδικασία δύο φορές τον χρόνο; Προσωπικά το βρίσκω χάσιμο χρόνου και τρελαίνομαι μόνο και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να πηγαινοφέρνω ρούχα από το ένα σπίτι στο άλλο. Άσε που ξεχνώ αρκετά από τα πράγματα μου στο πατρικό μου και το καταλαβαίνω όταν τα ψάχνω με μανία.  

Το αυτοκίνητο γίνεται κινητή ντουλάπα και είμαι σίγουρη ότι αν βιώνεις και εσύ την ίδια ή παρόμοια φάση θα με καταλάβεις απόλυτα! Φθινοπώριασε! Ας αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη ντουλάπα μας λοιπόν! 

Love, 

K. xx
 

Tags ντουλαπες, Ρούχα, διασημοι, Κλέλια Γιασεμίδου, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3689 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7842 s // Total time: 3.1531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X