"Big Brother": Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια της που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα [βίντεο]


"Big Brother": Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια της που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα [βίντεο]

Η συγκίνηση για τη μητέρα της και τα σχόλια που έκανε για τον πατέρα της. 

Στο αποψινό επεισόδιο του “Βig Brother”, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στις 21:20 μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, η Ραμόνα προβαίνει σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την οικογένεια της.

Η αναφορά της τόσο στην μητέρα της όσο και στον πατέρα της, τη λυγίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε κλάματα απέναντι από τον “Μεγάλο Αδερφό”.

Για τον χαμό της μητέρας της δήλωσε τα ακόλουθα: “Ήμουν 23 χρονών όταν έφυγε η μαμά μου. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία δεν το δέχεσαι. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο… Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι η μαμά μου θα ξεπεράσει την ασθένειά της. Πίστευα ότι θα βρω μια λύση. Έψαχνα πράγματα, έψαχνα στο internet θεραπείες. Δεν το δέχτηκα ποτέ. Σαν παιδί δεν μπορείς να φανταστείς ότι η μαμά σου θα φύγει. Η μητέρα μου ήταν μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Παρόλα αυτά ήταν και πολύ δυναμική”.

Διαβάστε ακόμα: Η Αφροδίτη "καίει" την Άννα Μαρία μετά την αποχώρησή της από το "Big Brother" [βίντεο]

Eνώ για τη σχέση της με τον πατέρα της ανέφερε τα εξής, αρκετά βουρκωμένη, αποκαλύπτωντας και την εξάρτηση που έχει ο ίδιος: “Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε. Από τότε που έφυγε η μαμά το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά. Πλήγωσε άπειρες φορές τη μητέρα μου. Μετά τον θάνατο της μαμάς μου έκοψα επαφή για τέσσερα χρόνια γιατί θεωρούσα ότι αυτός φταίει που έφυγε. Μετά άλλαξα γνώμη, άρχισα να του μιλάω, να τον στηρίζω, να τον βοηθάω και οικονομικά και να ξέρω ότι όσο πάει, πάει. Και ότι μπορεί να προσφέρει, δηλαδή τίποτα… Είχαμε συμφωνήσει με τα αδέρφια μου ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε, πρέπει να τον προσέξουμε, οπότε αυτό κάνουμε. Ο πατέρας μου επικοινωνεί μαζί μου μόνο όταν θέλει κάτι. Πολλές φορές του στέλνω χρήματα και θέλω να δω αν θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει ένα ευχαριστώ.Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Του στέλνουμε χρήματα κάθε μήνα, αλλά δεν μας παίρνει ποτέ τηλέφωνο, ούτε ευχαριστώ. Το θεωρεί δεδομένο αυτό, ότι είμαστε τα παιδιά του και πρέπει να τον προσέξουμε. Έχει εξάρτηση και με αλκοόλ και με τζόγο, όλα… Φυσικά και τον έβλεπα να επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, big brother, ραμονα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0234 s // Total time: 0.0237 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X