Δυο νέα λανσαρίσματα της Shiseido για την επιδερμίδα του προσώπου σου


Δυο νέα λανσαρίσματα της Shiseido για την επιδερμίδα του προσώπου σου

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, πρωί και βράδυ.

Η Shiseido παρουσιάζει εμπλουτίζει τις σειρές, Future Solution LX και Benefiance με δυο νέες κρέμες προσώπου. 

Από τη διάσημη συλλογή Future Solution LX έρχεται η πιο πολυτελής φροντίδα επιδερμίδας, η Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream. Μια πολυτελής περιποίηση δέρματος που χρησιμοποιεί το βότανο Enmei, ένα εξαιρετικό συστατικό που υποστηρίζεται από έναν θρύλο, με θεραπευτικές ιδιότητες, μακροζωίας και ανανέωσης καθώς και  πολύτιμο πράσινο μετάξι Green Treasured Silk, εξαιρετικά σπάνιο που προσφέρει ελαστικότητα και ενδυνάμωση στο δέρμα. Αυτή η κρεμά βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος από μέσα σε όλα τα επίπεδα του. Με πλούσια, πολυτελής υφή και χαλαρωτικό ανακουφιστικό άρωμα, εμποτισμένο με ιαπωνικό τριαντάφυλλο, άνθη κερασιάς και δαμάσκηνο, αναζωογονεί τη διάθεσή σας και αναζωογονεί το δέρμα σας.

Πέρα από την υγρασία, την ανθεκτικότητα και τη λάμψη. Το δέρμα σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με τη νέα Legendary Ultimate Renewing Cream. Μια ιστορία θρύλου. Μια ιστορία γιορτής.

Η κρεμά νύχτας Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream έρχεται να συμπλήρωση την πολύ αγαπημένη αντιρυτιδική σειρά Benefiance της Shiseido. Ένα εξειδικευμένο προϊόν βασισμένο σε έρευνα για τον ύπνου και το χρέους ύπνου ( έλλειψη ποιοτικού ύπνου) ως αίτια γήρανσης του δέρματος. Βελτιώνει τη νυχτερινή αυτο-αποκατάσταση του δέρματος για να βελτιώσει ορατά τις ρυτίδες και την απαλότητα ενώ ξεκουράζεστε.

Καταπολεμά κατά τη διάρκεια της νύχτας τις φθορές του δέρματος που δημιουργούνται  από την έλλειψη ύπνου και τις επιθέσεις που δέχεται το δέρμα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ήρθε η ώρα να αποκομίσετε τα οφέλη από έναν πλήρη ύπνο με τη νέα μας κρέμα κατά των ρυτίδων Benefiance Overnight, με τον ισχυρός συνδυασμός και  την υποστήριξη της τεχνολογίας TENCHA R.E.M. για να βελτιώσει την αυτο-αποκαταστατική δύναμη του δέρματος μέσα σε μια νύχτα, το KOMBU-Bounce Complex για την εξομάλυνση ορατών γραμμών και τη #ReNeuraTechnology για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Εξαιρετικά ενυδατική, πλούσια και  άνετη υφή. Ξυπνήστε με μια υγιή, ξεκούραστη, νεανική λάμψη.

Tags shideido, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5203 s (280 Queries.) // Parse time: 0.6207 s // Total time: 3.1410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X