Το ιδανικότερο μακιγιάζ και hair styling για τα διαδικτυακά meetings


Το ιδανικότερο μακιγιάζ και hair styling για τα διαδικτυακά meetings

Έξι συμβουλές για να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή κάθε στιγμή.

Οι περισσότερες από εμάς αρχίσαμε και πάλι την δουλειά από το σπίτι! Αναμφίβολα, η αποχή από το γραφείο δεν σε αφήνει να περιποιηθείς όπως θέλεις την εξωτερική σου εμφάνιση καθώς λίγες είναι αυτές που θα ξυπνήσουν το πρωί και θα μακιγιαριστούν για να καθίσουν μόνες πίσω από μια οθόνη.

Εμείς σήμερα όμως μέσα από το harpers bazaargr, θα μάθουμε το πιο εύκολο μακιγιάζ για τις ημέρες που θα έχεις διαδικτυακά meetings. Ακολούθησε όλες τις συμβουλές:

#1. Ατέλειες

Η κάμερα των υπολογιστών δεν έχει ποτέ την ίδια καλή ανάλυση με το γυμνό μάτι, με αποτέλεσμα να συγχωρούνται ανομοιογένειες στην επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος που λίγο concealer είναι το μόνο που χρειάζεται για να καλυφθούν ελαφρώς τυχόν ατέλειες, όπως μαύροι κύκλοι και ακμή. 

#2. Χρώμα υγείας

Ένα ρουζ σε ροδαλό ή κόκκινο χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα μήλα, καθώς χαρίζει ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο και ζωντάνια στην εμφάνιση. 

#3. Focus point

Ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, φούξια ή κοραλί, είναι το ίδιο απαραίτητο με την ατζέντα ή τον καφέ στο γραφείο. Με ένα μόνο πέρασμα πριν από απρόοπτα meetings, ζωντανεύει το πρόσωπο και μειώνει την κουρασμένη όψη. 

#4. Blue light glasses

Δεν είναι μυστικό πως τα γυαλιά οράσεως εκτός από το ότι χαρίζουν ένα κομψό και σοφιστικέ στυλ, "καμουφλάρουν" τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους. Εάν δεν έχετε μυωπία ή πρεσβυωπία, επιλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά που προσφέρουν προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα λάπτοπ και τα κινητά τηλέφωνα. 

#5. Zoom filter

Για έκτακτες περιπτώσεις εμπιστευτείτε το "Touch Up My Appearance” φίλτρο του software για κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο λεία και ομοιόμορφη.

#6. Bonus tip

Όσον αφορά τα μαλλιά, η πλέον ιδανική επιλογή είναι μια sleek χαμηλή αλογοουρά, η οποία εκτός από το ότι είναι γρήγορη, εύκολη και δείχνει πάντα professional, καμουφλάρει εξαιρετικά τη λιπαρότητα στις ρίζες. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν για να μειώσετε τη λιπαρότητα και να χαρίσετε όγκο στις ρίζες, πριν δημιουργήσετε μια ψηλή voluminous αλογοουρά ή ένα top knot. 

Tags beauty, zoom meeting, hair, makeup, make up, μαλλιά, Ομορφια, Μακιγιαζ, διαδικτυακά meetings


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8397 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3842 s // Total time: 2.2238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X