Στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας "S.O.S. Survive Or Sacrifice" στην Κύπρο


Στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας "S.O.S. Survive Or Sacrifice" στην Κύπρο

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Λαμπερές παρουσίες, παραγωγοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, επώνυμοι αλλά και λάτρεις του κινηματογράφου ήταν εκεί! Στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας S.O.S. SURVIVE OR SACRIFICE στην Κύπρο, στα K Cineplex Στροβόλου. Αμέσως μετά, την επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας στην Αμερική, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μια δόση αστερόσκονης.

Μια ταινία γυρισμένη εξολοκλήρου στην πανέμορφη Κύπρο μας, με κυπριακή εταιρεία παραγωγής, κυπριακό και διεθνές καστ και με όλα τα φόντα για μια επιτυχή πορεία στους κινηματογράφους κι όχι μόνο. Είναι η πρώτη Αγγλόφωνη Κυπριακή Παραγωγή που θα προβληθεί σε αμερικάνικες αίθουσες και video on demand πλατφόρμες και θα διανεμηθεί σε blue ray & DVD στις ΗΠΑ.

H vision Films με έδρα το Los Angeles έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας παγκόσμια ενώ στην Κύπρο την διανομή της ταινίας στην Κύπρο την έχει αναλάβει αποκλείστηκα η Altadium Group η οποία σύντομα θα ανακοινώσει την διανομή της ταινίας και σε άλλες χώρες.

Η Altadium ως εταιρεία παραγωγής έχει στο ενεργητικό της ακόμη μια ταινία με τίτλο "Portrait of God" μια παραγωγή που έγινε και πάλι στην Κύπρο και προβλήθηκε με επιτυχία το 2019 στο Φεστιβάλ Ταινιών Marche'du Film των Κανων.

Το Σ.Ο.Σ. είναι ένα μια ταινία περιπέτειας και αγωνιας με γυρίσματα που εγείραν εξολοκλήρου στην Κύπρο και πρωταγωνιστούν αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William. Jeannine Kaspar (Iron Man), Ο Zach Rose (Netflix's Better Call Saul), Web Kira, και Marianna Rosset σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery:

 

Tags S.O.S Survive or Sacrifice, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9279 s (233 Queries.) // Parse time: 4.0037 s // Total time: 6.9316 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X